• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak poprostu mój mąż przeszedł samego sb dziś od 13 nie dawał znaku życia ja juz panikę sialam nie odbierał i taka bylam zdenerwowana martwiłam się ktoś pukal do drzwi a tam mąż z córeczka spiewaja sto lat świeczki się pala i wulkan miał szczęście bo udusić go chciałam za te milczenie ale ten widok to już mi odebrał źle zamiary hehe. Dziękuję :)

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
[/QUOTE]
Wszystkiego Najlepszego Kochana :**

reklama
Tak poprostu mój mąż przeszedł samego sb dziś od 13 nie dawał znaku życia ja juz panikę sialam nie odbierał i taka bylam zdenerwowana martwiłam się ktoś pukal do drzwi a tam mąż z córeczka spiewaja sto lat świeczki się pala i wulkan miał szczęście bo udusić go chciałam za te milczenie ale ten widok to już mi odebrał źle zamiary hehe. Dziękuję :)

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
[/QUOTE]
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :) spełnienia marzeń bo w tym zawiera się chyba wszystko :) zdrówka dużo bo teraz się przyda :) nerwów stalowych i cierpliwości :) i dużo dużo odpoczynku :*

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry