Elodia
Fanka BB :)
No to rowno jedziemy z wagą :} zawsze jakies pocieszenie :-)Ja teraz 70,5 kg przy 175 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to rowno jedziemy z wagą :} zawsze jakies pocieszenie :-)Ja teraz 70,5 kg przy 175 cm
SuperJa po ciazy wszystkie kilogramy nabute zgubilam w dwa lub trzy miesiące chyba o ile mnie pamięć nie myli
![]()
![]()
Hehe razem teraz rośniemy to po porodzie razem gubić będziemy :-)Superteż tak chce
![]()
Ooo jaaa to Ty kruszynka jesteśPrzez całą ciążę nie miałam objawów super się czułam mogłam wszystko robić wiec pewnie też tak będziesz miałaja w pierwszej ciąży ważyłam 44 kg a w dniu porodu 55 także 11 kg przytyłam mam nadzieje ze teraz tez tak będzie
ale zobaczymy jak więcej się przytyje to trudno po ciąży się zrzuci
![]()
Mam wzrostu 155 także niziutka jestem to pewnie dlategoOoo jaaa to Ty kruszynka jesteśKiedy ja tyle ważyłam... chyba w szkole
![]()
No jeśli się wyrobię czasowo to ogarnęMam wzrostu 155 także niziutka jestem to pewnie dlategorób ogorkowa polecam! :*
Na pewno się ucieszą. Przecież to dobre wieści :-) a nie ma co odkładać decyzji o dziecku i nie ma czegoś takiego jak dobry moment. Tzn ja tak uwazamNio też tak myślęchociaż nie wiem jak to będzie, czy w ogóle się ucieszą, bo z M jesteśmy razem dopiero 4 miesiące z hakiem. Ale jestem dobrej myśli
Lubią go, ja jestem szczęśliwa, mam też swoje lata i nie ma co odkładać decyzji o dziecku.