Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie robiłam. Bo boje się wyniku. Druga wizytę mam za 10 dni. Lekarz praktycznie nic mi nie powiedział konkretnego. Tylko powiedział ze jest pecherzyk. Nie stwierdził nawet który tydzień wychodzi według usg . według OM wyszedł na 11.07
To jak lekarz tak mowil to się tego trzymajmy. Przyjmuj dupka jak zalecil lekarz i wypoczywaj a będzie dobrze :-)Dostałam tabletki podtrzymujące ze względu na to ze w ubiegłym roku miałam poronienie. I dla mojego spokoju. Według lekarskiego punktu widzenia nie ma obaw do niepokoju. (Słowa lekarza)
Cykle wypadają od 28-38 . i zawsze ciężko było mi stwierdzić kiedy wypadnie owulacja
Skocz jutro na betę to będziesz miala pewnosc i będziesz spokojniejsza.Zostaje tylko czekać niecierpliwie 10 dni![]()
Zostaje tylko czekać niecierpliwie 10 dni![]()
No witam popołudniem gaduły [emoji846]
Starałam się nadrobić co tam pisaliście ale ciężko [emoji6] ja mogę jeść tylko jabłka i kasze z warzywami bo już sama myśl o innym jedzeniu mnie mdli... zapowiada się zdrowa ciąża [emoji1][emoji23] w poprzedniej jadłam wszystko i w każdej ilości, +30 kg ale stracone w miesiąc jakimś cudem... może ta mnie trochę oszczędzi [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom