Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 58.3 :-) po 72h juz 294 :-)
Hmm... Tak mi wyliczaja programy np . Moja ciąża po tym jak podałam pierwszy dzień ostatniej miesiaczki
Witajcie [emoji5]
Ja niedawno watalam. Czuje sie kiepsko. Jakas taka slaba jestem, spac mi sie chce i nie mam na nic sily. Do tego jakas taka zdoloeana jestem ostatnio [emoji53]
Widze, ze poruszalyscie temat wieku. Ja mialam 29 rodzac corke. Teraz mam 35.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jakoś niewygodnie spalam bo cos w okolicach krzyza mnie ponolewa. Mój typowy ból jak krzywo i niewygodnie śpię :-/ nie boli jakos specjalnie ciągle i mocnie, tylko jak się rusze lub leze na plasko. Czuje sie jakbym w dole plecow miala potłuczone wszystko brrrr :-/ a w nocy problem z zaśnięciem mialam bo podbrzusze dawalo znac o sobie. Raz prawo raz lewo heben
![]()
![]()
No pogoda na pewno nie pomaga. Do tego zaczelo mnie mulic[emoji19]Chyba co nie dość te hormony to Ta pogoda tak na nas działa bo mnie jakiś dół już od wczoraj rozumie..
No pogoda na pewno nie pomaga. Do tego zaczelo mnie mulic[emoji19]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
No to tak jak ja [emoji5] Albo chociaz w 12tc [emoji6]Biedna wiesz ja najlepiej chciałabym zasnąć w jakiś sen i żeby obudzić się w lipcu już z malenstwem na rękach ..![]()