kinga30
Fanka BB :)
To ja miałam 12 ale tych zdjęć ze szpitala mi nie daliOstatnią OM miałam 11 października, dziś 6t2d, ale owulację miałam 17-18 dnia, stąd może jeszcze nie widać serduszka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja miałam 12 ale tych zdjęć ze szpitala mi nie daliOstatnią OM miałam 11 października, dziś 6t2d, ale owulację miałam 17-18 dnia, stąd może jeszcze nie widać serduszka
To tak jak u mnie tez było ledwo widoczne taki malusieńki punkcik migającyJa dzisiaj też ledwo widoczne ale jednak było<3
![]()
![]()
A no to tak. Wszytko zalezy od owu. Nastepnym razem juz bedzie serduszko.Ostatnią OM miałam 11 października, dziś 6t2d, ale owulację miałam 17-18 dnia, stąd może jeszcze nie widać serduszka
I u mnie rodzice brązowe oczy a ja niebieskie też po babci. Moja babcia miała 3 dzieci wszyscy z brązowymi oczami. 10 wnuków i tylko ja i kuzyn mamy takie same oczy jak babcia reszta ma brązowe.
Taki uroczy widok <3To tak jak u mnie tez było ledwo widoczne taki malusieńki punkcik migający
Cudowny ja sie nie spodziewałam w ogóle ze zobaczę serduszko to jak zobaczyłam to aż sie łezka w oku zakręciła cudowne to jestTaki uroczy widok <3
![]()
![]()
Miedzy 12 a 15 dcElodia a którego dc miałaś owu? Ja właśnie zawsze mam późno... 17 dnia to najwcześniej
Co to jest divrze?
![]()
![]()