kinga30
Fanka BB :)
To ja miałam 12 ale tych zdjęć ze szpitala mi nie daliOstatnią OM miałam 11 października, dziś 6t2d, ale owulację miałam 17-18 dnia, stąd może jeszcze nie widać serduszka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja miałam 12 ale tych zdjęć ze szpitala mi nie daliOstatnią OM miałam 11 października, dziś 6t2d, ale owulację miałam 17-18 dnia, stąd może jeszcze nie widać serduszka
To tak jak u mnie tez było ledwo widoczne taki malusieńki punkcik migającyJa dzisiaj też ledwo widoczne ale jednak było<3
![]()
![]()
A no to tak. Wszytko zalezy od owu. Nastepnym razem juz bedzie serduszko.Ostatnią OM miałam 11 października, dziś 6t2d, ale owulację miałam 17-18 dnia, stąd może jeszcze nie widać serduszka
I u mnie rodzice brązowe oczy a ja niebieskie też po babci. Moja babcia miała 3 dzieci wszyscy z brązowymi oczami. 10 wnuków i tylko ja i kuzyn mamy takie same oczy jak babcia reszta ma brązowe.
Taki uroczy widok <3To tak jak u mnie tez było ledwo widoczne taki malusieńki punkcik migający
Cudowny ja sie nie spodziewałam w ogóle ze zobaczę serduszko to jak zobaczyłam to aż sie łezka w oku zakręciła cudowne to jestTaki uroczy widok <3
![]()
![]()
Miedzy 12 a 15 dcElodia a którego dc miałaś owu? Ja właśnie zawsze mam późno... 17 dnia to najwcześniej
Co to jest divrze?
![]()
![]()