Jeszcze nie byłamrodzinnego mam 30tego a po 30 pójdę do ginekologa
![]()
U mnie im szybciej to załatwię tym lepiej, ponieważ jestem na wypowiedzeniu w pracy do 30.11. Umowę miałam na czas nieokreślony, więc wychodzi na to, że zostałam zwolniona w ciąży, o której nie wiedziałam i teraz muszę to odkręcić, bo ani mi się śni po 3 latach pracy zrezygnować z przysługującego mi prawa do L4 i urlopu macierzńskiego
@nagini84 witaj i gratuluje. Widze, ze u Ciebie taka sama sytuaxja jak u mnie. Tez dlugo nie moglam sie zdecydowac na drugie dziecko, po ciezkiej ciazy i porodzie. Poza tym bylo tez duzo roznych watpliwosci. Mam nadziwje, ze jakos sobie poradzimy.
U mnie nawet nie chodziło o ciężką ciążę i poród, ale wstyd się przyznać - o moją wygodę
No tak teraz patrze na twój nick....lubisz węża Voldemorta?. Btw 3 ostatnie czesci mam po angielsku bo mi sie do polskiej premiery czekac nie chcialo. Ale polska wersje tez mam :-)
Nie lubię węża, ale konto zakładałam x lat temu i pewnie było to pierwsze co mi do głowy przyszło. Ja czytałam wszystkie po angielsku, ale dopiero po polskiej wersji bo tak na pierwszy ogień ciężko mi szło. Jak wyszła 7 część mieszkałam wtedy w UK i kupiłam od razu, ale męczyłam się i poczekałam jednak na polską wersję.