Elodia
Fanka BB :)
Zaczniemy się cieszyć chyba dopiero jak już ruchy zaczniemy czuć.Kurcze, ja tez tak mam. I jakos tak mi glupio, bo smutno mi jak bym sie ta ciaza nie cieszyla. I w ogole jakos tak mnie nic nie cieszy[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczniemy się cieszyć chyba dopiero jak już ruchy zaczniemy czuć.Kurcze, ja tez tak mam. I jakos tak mi glupio, bo smutno mi jak bym sie ta ciaza nie cieszyla. I w ogole jakos tak mnie nic nie cieszy[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oj wlasnie dokladnie mam to samo. Tylko, ze mi to w ogole nie przechodzi [emoji20] Ale ja jestem genetalnie taka podatna na humorku, wiec mam nadzieje, ze za jakus miesiac juz mi przejdzie. Bo mam dosc tego paskudnego nastroju.Ja wczoraj wieczorem przed zaśnięciem złapałam dołka. Zaczęły mi dziwne myśli wpadać do głowy, że ja chyba zwariowałam, po co mi to wszystko, znów poród, pieluchy, wstawanie i bunty 2-latka, a teraz już mam tak dobrze z odchowanym 7 latkiem. Oczywiście rano wstałam znów szczęśliwa, że będę mieć maleństwo. To chyba hormony jednakW pierwszej ciąży też tak miałam. Zresztą ciężko mi się oswoić z tą myślą, nie byłam jeszcze u lekarza więc to mi się wydaje takie nierealne.
Też mam szał hormonów... Rozpłakałam się chłopakowi że mnie nigdzie nie zabrał na randkę ostatnio jak zobaczyłam na tvp2 ten program o randkach w ciemno.. Aż nie wiedział co ma zrobić. Przytulił i o razu mi było lepiej... Po czym poszłam spać.. Ogólnie wzrusza mnie wszystko i w drugą stronę też.. Wkurzam się o wszystko.. Masakra jakaśja dzisiaj mam jakiś ciężki dzień, niby nic mi nie jest, czuje się dobrze, ale tak mnie dopadły jakieś negatywne myśli :\ do tego najchętniej bym płakała nie wiadomo czego :\ to chyba szaleństwo hormonów w ciąży![]()
Moze one potrzebowaly czsu [emoji3]@ Margana .....Wlasnie to zauwazylam więc dlatego tymczasowo wrócilam do poprzedniego. Mi się sam z siebie pierwszy raz przesunął.
![]()
![]()
Oj wlasnie dokladnie mam to samo. Tylko, ze mi to w ogole nie przechodzi [emoji20] Ale ja jestem genetalnie taka podatna na humorku, wiec mam nadzieje, ze za jakus miesiac juz mi przejdzie. Bo mam dosc tego paskudnego nastroju.
Może są niczym mężczyźni i później dojrzewają :-)Moze one potrzebowaly czsu [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017