Moni17.06
Fanka BB :)
Tez tak mialamHej dziewczyny, normalnie powinnam dziś dostać okres i zaś zauważyłam lekkie brunatne upławy, poza tym brzuch mnie ciągnie...zaś się stresujemiała któraś tak w terminie okresu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez tak mialamHej dziewczyny, normalnie powinnam dziś dostać okres i zaś zauważyłam lekkie brunatne upławy, poza tym brzuch mnie ciągnie...zaś się stresujemiała któraś tak w terminie okresu?
ja biorę luteinę dwie tabletki na noc, więc nie wiem co robić może poczekam do jutra, może się to uspokoiJa miałam tak właśnie w okresie kiedy miałam dostać miesiączkę. A z uwagi, że jestem po jednym poronieniu dostałam od razu leki na podtrzymanie. Teraz mam 9 tydzień i odpukać wszystko jest w porządku [emoji4] 20% kobiet w ciąży plami ale każde plamienie najlepiej skonsultować z lekarzem.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Poodpoczywalam.....3godzinna drzemka mnie chwycila xD a wkladeczka czysciutka tak że już się uspokajam. Any ale jedna zwykla kropelka potrafi czlowieka zdenerwowacWidocznie masz poodopoczywac a praca niezajac nie ucieknie, ale tak jak mówisz pewnie z tad ta plamka z powodu @:*
Ja np tylko do rodzinnej chodzę na nfz bo to chyba jedyny lekarz ktory orzyjmuje w dniu zapisuSesil bardzo mi przykro
Moja koleżanka w ciąży też teraz musiała się dostać do endokrynologa i nawet o tej ustawie mówiła jej nasza ginekolog ale dzwoniąc do przychodni pani jej powiedziała, że u nich tak nie ma. Ciąża nie ciąża trzeba czekać... masakra jakaś... dobrze, że miała jakieś znajomości i tak to załatwiła.
Tyle kasy że składek miesięcznie idzie na służbę zdrowia a przyjdzie co do czego i tak musisz iść prywatnie [emoji34]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oooooooo pastylki mi€towe :-)Hey dziecyny patrzcie co ten mój mikołajkowy wariat mi podarowal hihiZobacz załącznik 831398
Jak musze isc na zakupy czy do teściów to idęDziewczyny, jak macie L4 chodzące to normalnie sobie chodzicie itp? Czy raczej staracie się być w domu ? Zapraszają mnie koleżanki z pracy na kawę i zastanawiam się czy jechać nie chciałabym jakoś szczególnie żeby do firmy dotarło, że na L4, a po koleżankach jeżdżę
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
w końcu chodzące to chodzące. Nie mają prawa mi nic zrobic skoro mam 2 wpisane na druczku. Zawsze mogę przeciez isc do lekarza albo na badania :-)
Gorna granica rzeczywiscie jest 4.5, ale to tylko u nieciężarnych. Dla Ciężarnych jest 2,4 albo 2,5 ta górna granica.Mnie wyszedł 10,790, dostałam Euthyrox 50 od ginekologa i skierowanie do endokrynologa. 2,25 to nic w porównaniu z moim, wydaje mi się, że do 4,5 jest ok, przynajmniej na moim wyniku był taki przedział.
Tak mi przykroDziewczyny będę Was opuszczać.... Dostałam okresteraz będę się gnębić czy to było poronienie czy tak bardzo spóźniony okres (19 dni)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojj i to jak bardzo ..Poodpoczywalam.....3godzinna drzemka mnie chwycila xD a wkladeczka czysciutka tak że już się uspokajam. Any ale jedna zwykla kropelka potrafi czlowieka zdenerwowac
![]()
![]()