Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie chce bo....nie mówi konkretnie dlaczego. W rodzinie,w tym roku było kilka narodzin i za każdym razem Szymek mówił że dobrze ze u nas nie ma malucha, że lubi naszą"trójkę".Dlaczego nie chce? [emoji33]
![]()
![]()
U nas ro oboje czekać nie chcieliśmyOj tam gdyby nie M to bym spokojnie wytrzymała![]()
jak tylko bedzie wiadomo od razu chcemy wiedzieć
A nie za wczesnie zrobilas badanie? Zdazyl zadzialac ten lek?U mnie bakterie dalej w moczu. Jutro mam zrobić posiew.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U nas tez nikt nie wie, niestety poza moja praca, bo musialam isc na l4. Corcia ma 6 lat i tez nie wie. Chcemy wszystkim powiedziec na swieta. Tylko najpierw mlodej zeby zdazyla sie oswoic z wiadomoscia w samotnosci [emoji6]Super:-)
Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.
No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]My się wstrzymujemy, nasz mały nie chce rodzeństwa i boimy się jego reakcji...
Też czekam na wyniki posiewu bo czeka się parę dniU mnie bakterie dalej w moczu. Jutro mam zrobić posiew.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jak to dzieci potrafią nieswiadomie nami rządzic :-)Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.
Mam 34lata, 16lat w związku,9lat po ślubie a boje się reakcji 5latka))