Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nigdy za tatarem ani metką nie przepadalam :-) jakos mysl ze to surowe mięso automatycznie mnie odrzuca.
![]()
![]()

@Margana ja gdyby nie alergia na kocia siersc to bym w chacie maly zwierzyniec miala. Kovham koty ale pk ciąży nabawilam sie alergii na kocią siersc. A to sama przyjemnosc jak kot zasypia i mruczy a w zimie za maly grzejniczek robi.
![]()
![]()

próbowałam ją odstawić żeby zajść w ciążę. Motywację miałam wielką a nic z tego nie wyszło. Młoda nie toleruje nawet widoku butelki z mlekiem. O zapachu albo smaku modyfikowanego juz nie wspomnę. Próbowaliśmy chyba wszystkich mlek dostepnych na rynku i żadnego nie zaakceptowała. Był tylko wielki ryk, ale musze próbowac znów... tylko nie mam na to siły. W ogóle od kilku dni mam myśli że nie chce być w ciąży![]()
A idz w cholera jak ja w 2007 8 czwrwca córę rodzilam to byla masakryczna garowa a w szpitalu nawet na sali porodowej okna pootwierali i ***** to dalo. Mam tylko nadzieje ze jak my bedziemy sie rozpakowywac to akurat w naszym rejonie bedzie jakis chlpdniejszy dzien
![]()
![]()
Wtedy jeszcze zima yo byla zimaJa rodziłam w styczniu 2010 u nas było -15
Zimno jak cholera w szpitalu tez nie rozpieszczali..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a teraz jak kilka dni jest minus 5 to jest dobrze
ale mi to pasi bo zimy nie lubię.
Słowo zakazane hahaDlaczego gó wno jest cenzurowane?bo zamiast tego jakze strasznego wulgaryzmu piec gwiazdek mi wyskoczylo hahahaha
![]()
![]()
Ja też bym nie chciała zima rodzic... Nudno ciągle siedzieć z Maluchem w domu... A co do temperatury w lipcu to w tym roku była do d py ... Więc może i w przyszłym [emoji39]Wtedy jeszcze zima yo byla zimaa teraz jak kilka dni jest minus 5 to jest dobrze
ale mi to pasi bo zimy nie lubię.
![]()
![]()
Lipiec i czerwiec moga byc chlodne. Jak sie wszystkie rozpakujemy yo juz moze byc cieplo.Ja też bym nie chciała zima rodzic... Nudno ciągle siedzieć z Maluchem w domu... A co do temperatury w lipcu to w tym roku była do d py ... Więc może i w przyszłym [emoji39]
![]()
![]()
Oj Elodia to ja Cie pobilam. 3 kilo na plusie[emoji20] Dkaczego ja w takim szybkim tempie tyje jak tylko nie prowadze diety? Bo tu nie chodzi o to, ze sie objadam nie wiadomo jak. Jak tylko przestaje sie pilnowac to tyje [emoji20]To ja sie lepiej nie wypowirm bo na plusie 2.5 mam :-/ a niby nie jem slodkiego ani nie wisze ciagle nad talerzem. Jem owszem duzo ale nie przesadnie duzo. Ale problemy z zaparciami i wzdeciami mamw zasadzie od samego początku.
![]()
![]()
Ja to myślę teraz o tym bym mieściła się w moja zimową parke do końca zimy [emoji16][emoji16] bo mam duże piersi i zawsze muszę brać kurtkę na styk w piersiach by tam gdzie brzuch nie owijać się dwa razy tym materialem [emoji16] no i mam tak, że swetra grubego nie wkładam bo byliby niewygodnie [emoji16][emoji16]Lipiec i czerwiec moga byc chlodne. Jak sie wszystkie rozpakujemy yo juz moze byc cieplo.
![]()
![]()