SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ujemny tzn, że dobrzeOdebrałam wyniki posiewu i napisane że wynik ujemny, tzn ze nic tam nie ma? Żadnych bakterii?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ujemny tzn, że dobrzeOdebrałam wyniki posiewu i napisane że wynik ujemny, tzn ze nic tam nie ma? Żadnych bakterii?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja w nocy czasami też tak mam, że zakręci mi się w głowie, ale to raczej w nocy jak do toalety idęDziewczyny macie też zawroty głowy? Ja wcześniej nie miałam i zaczęło mi się od soboty kręci mi sie w głowie nie wiem czy tylko ja tak mam ?
A jak po chrzcinach? Dałaś radę? Długo zostaliście? Ja też mam bóle brzucha, dziś większe niż do tej pory (mocniejsze), ale trwające tylko kilka chwil (wcześniej bolało przez jakiś czas) takie napadowe.U mnie też nospa w pogotowiu.Mnie dziś tak bolał brzuch że bez nospy w nocy by się nie obyło... Ale sporo chodziłam na obcasach na chrzcinach i w ogóle dużo było zachodu wczoraj więc myślę że to od tego...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja nie mam. Może masz anemię?Dziewczyny macie też zawroty głowy? Ja wcześniej nie miałam i zaczęło mi się od soboty kręci mi sie w głowie nie wiem czy tylko ja tak mam ?
U nas dla odmiany nie dało się założyć butów. Była awantura i od razu je zrzucał. Jak było lato a on już zaczynał chodzić za jedną rękę to tylko boso. Wszyscy się śmiali, że drugi Cejrowski rośnie. Mieszkam pod lasem i śmiać mi się chce jak sobie przypomne jak te małe bose stópki chodziły po igliwiu i szyszkach, bo teraz to go nawet trawa w stopy kłujeZ takimi też. Nieważne czy były zakładki, czy zatrzaski. Głowa była nietykalna ;-) a jaki był problem z czapkami do 2 roku życia to nie wspomnę. Za każdym razem płacz po pół godziny, ale trudno nie ubrać dziecku czapki w zimie. Na wiosnę i jesień czapki odpuszczaliśmy (nawet takie cieniutkie). Na szczęście nie miał nigdy problemów z uszami. Pierwszy raz był przeziębiony dopiero jak miał 1,5 roku a antybiotyk tylko 3 razy w życiu (na 10 lat)
Widziałam śpioszki w sklepach (częściej takich małych niż sieciówkach), więc można kupić. Sama nie zamierzam ;-)
Ale słodziak! :-)U nas dla odmiany nie dało się założyć butów. Była awantura i od razu je zrzucał. Jak było lato a on już zaczynał chodzić za jedną rękę to tylko boso. Wszyscy się śmiali, że drugi Cejrowski rośnie. Mieszkam pod lasem i śmiać mi się chce jak sobie przypomne jak te małe bose stópki chodziły po igliwiu i szyszkach, bo teraz to go nawet trawa w stopy kłuje![]()
Też się zastanawiam nad wózkiem 2w1 bez spacerówki, bo we wcześniejszym nie używaliśmy tylko przeszliśmy na parasolkę. Zobaczymy jak będzie teraz. Do maja-czerwca mamy czas na decyzję ;-)Ja nie mam nic kompletnie nic nawet nie mam od kogo dostac ubranek wiec zostają mi zakupy i kupienie wszystkiego dlatego chce to rozłożyć na etapy bo potem może mnie braknąć z kasa [emoji23]
A tylllle rzeczy mi się podoba
Co do wózka nie mam konkretnego modelu ale z doświadczenia wiem ze wole 2w1 gondola i fotelik z córka miałam jeszcze spacerówkę której wogole nie używałam była totalnie porażka wiec spacerówkę kupiłam osobno i teraz tez tak zrobię zreszta mysle ze gondola do lutego może się przydać a akurat na przyszła wiosnę kupię spacerówkę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
wlasnie tez czytalam ze moze byc spowodowane anemia :/ a w takich podstawowych badaniach morfologia wyjdzie anemia? bo dziś właśnie robiłamJa nie mam. Może masz anemię?