Dorotea.
Fanka BB :)
wlasnie tez czytalam ze moze byc spowodowane anemia :/ a w takich podstawowych badaniach morfologia wyjdzie anemia? bo dziś właśnie robiłam
Hemoglobina oraz ferrytyna - poziom żelaza we krwi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wlasnie tez czytalam ze moze byc spowodowane anemia :/ a w takich podstawowych badaniach morfologia wyjdzie anemia? bo dziś właśnie robiłam
Wybierać nie wybieramy raczej obstawiamy swoje typy
Dałam jakoś radę, nie było tak źle ale jak każdy podpity to z nikim się później dogadać nie mogłamA jak po chrzcinach? Dałaś radę? Długo zostaliście? Ja też mam bóle brzucha, dziś większe niż do tej pory (mocniejsze), ale trwające tylko kilka chwil (wcześniej bolało przez jakiś czas) takie napadowe.U mnie też nospa w pogotowiu.
Wybierać nie wybieramy raczej obstawiamy swoje typyja szczerze powiedziawszy zawsze kochałam takie rzeczy dla dzieci i bardzo często zdarzało mi się je oglądać jeszcze długo przed ciążą
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasamiCzy któraś z Was udziela się na FB na lipcowe mamusie 2018 ? Nie wiem, czy dobrą grupę znalazłam...
Dokładnie robię to samoDokładnie, ja uwielbiam oglądać wyprawki dla dzieciaczków, uwielbiam robić prezenty maluszkom, tak jak kocham oglądać wnętrza nawet jak nic nie urządzam i miejsca na wakacje, nawet jak dopiero z nich wróciłam![]()