Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Narazie nie[emoji2]Dziewczyny, widać mój suwaczek?![]()
Ja przed Świętami myję tylko okna. W sumie to porządków jako takich nie robimy. Mamy minimalistyczne mieszkanie i każda rzecz ma swoje miejsce dzięki temu nie ma bałaganu. Wystarczy przetrzeć kurze, odkurzyć i umyć podłogę, plus armaturę w łazience oraz w kuchni. W sumie pół godzinki i po całym sprzątaniu ;-) W moim rodzinnym domu miesiąc przed Świętami zaczynaliśmy porządki i tak każda sobota i niedziela zajęta. Do tego porządki we wszystkich szafkach, półkach, zakamarkach. Miało to swój urok oczywiście :-) Teraz świadomie zdecydowaliśmy się na takie mieszkanie żeby roboty nie było ;-) . U mojego męża też miesiąc wcześniej zaczynało się sprzątać i tak co roku.Hej dziewczyny, ja wzięłam się za porządki świąteczne i sprzątam w półkachna raty trochę posprzątam i mały mnie woła żeby się bawić ojjjj może zdążę do świąt
ale mało już zostało
![]()
Ja na tel. nie widzę.Dziewczyny, widać mój suwaczek?![]()
Ja dzis umylam okna, firanki zmienilam a tak to ogarne przed wigilia. Tez jakis porzadkow wielkich nie robie. Bez sensu. Staram sie na bierzaco sprzatac, jedynie wlasnie okna mi zalegaja zawsze.Ja przed Świętami myję tylko okna. W sumie to porządków jako takich nie robimy. Mamy minimalistyczne mieszkanie i każda rzecz ma swoje miejsce dzięki temu nie ma bałaganu. Wystarczy przetrzeć kurze, odkurzyć i umyć podłogę, plus armaturę w łazience oraz w kuchni. W sumie pół godzinki i po całym sprzątaniu ;-) W moim rodzinnym domu miesiąc przed Świętami zaczynaliśmy porządki i tak każda sobota i niedziela zajęta. Do tego porządki we wszystkich szafkach, półkach, zakamarkach. Miało to swój urok oczywiście :-) Teraz świadomie zdecydowaliśmy się na takie mieszkanie żeby roboty nie było ;-) . U mojego męża też miesiąc wcześniej zaczynało się sprzątać i tak co roku.
To miałaś dzień na złapanie oddechu ;-)Cześć dziewczyny u mnie wczoraj bez mdłości ale dzisiaj znowu powróciły [emoji39]
Ja już posprzątałam w szafkach w kuchni, ale za szafy jakoś nie mam odwagi sie braćJa przed Świętami myję tylko okna. W sumie to porządków jako takich nie robimy. Mamy minimalistyczne mieszkanie i każda rzecz ma swoje miejsce dzięki temu nie ma bałaganu. Wystarczy przetrzeć kurze, odkurzyć i umyć podłogę, plus armaturę w łazience oraz w kuchni. W sumie pół godzinki i po całym sprzątaniu ;-) W moim rodzinnym domu miesiąc przed Świętami zaczynaliśmy porządki i tak każda sobota i niedziela zajęta. Do tego porządki we wszystkich szafkach, półkach, zakamarkach. Miało to swój urok oczywiście :-) Teraz świadomie zdecydowaliśmy się na takie mieszkanie żeby roboty nie było ;-) . U mojego męża też miesiąc wcześniej zaczynało się sprzątać i tak co roku.