• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Onaszczesliwa2018 oj tak użyło. A tym bardziej to jak na wizycie lekarz powiedział że serduszko bije. W poprzedniej od początku nie biło [emoji22]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Biedactwo :(( u mnie bilo i wszystko było " ksiazkowo " dlatego w 11 tygodniu gdy dowiedziałam się że przestało to myślałam, że oszaleje ..

reklama
ja tez mam wizyte w czwartek i zawsze jakis tam stres jest :(

No niestety :( tak to już jest ..a to wszystko z miłości którą każda z nas już darzy te nasze małe skarby .. nie ważne czy 2 tygodnie czy już 40 tydzień myślę , ze kocha się każde tak samo. Przynajmniej ja tak mam . Dla mnie od samego poczęcia to już dzieciątko a nie "coś "jak nie którzy uważają. Ale musimy wierzyć że się uda tym razem wszystko,już wystarczy tych cierpień:**

Wróci do nas na pewno. Bo MUSI być . Tylko potrzeba jej teraz trochę więcej czasu żeby oswoić się ze stratą i moc normalnie funkcjonować. Ale wierzę w to że jeszcze trochę i pokaże nam na nowo swojego dzidziutka zdrowego i silnego [emoji8]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Hahaha dobre rozbawilo mnie to :D
Ostatnio tak siedzimy i mówię do męża wiesz jak ja będę leżeć w szpitalu to ty będziesz musiał jechać zarejestrować dziecko do urzędu, on tak patrzy na mnie z niedowierzaniem i mówi, ale przecież możesz to ty załatwić jak wyjdziesz ze szpitala, a ja mówię do niego, że przecież nie będę miała siły po CC (mam problem z kręgosłupem) i patrzy już taki trochę podłamany i mówi to wiesz co przed porodem weźmiesz wypełnisz mi te wszystkie wnioski, a ja pojadę je tylko zawieźć [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry