paulina1994
Fanka BB :)
I prawidłowo [emoji23]@paulina1994 ja mojemu powiedziałam że dam jak będę chciała i nawet nie będzie o tym wiedział hahah [emoji23]
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I prawidłowo [emoji23]@paulina1994 ja mojemu powiedziałam że dam jak będę chciała i nawet nie będzie o tym wiedział hahah [emoji23]
![]()
Wróci do nas na pewno. Bo MUSI być . Tylko potrzeba jej teraz trochę więcej czasu żeby oswoić się ze stratą i moc normalnie funkcjonować. Ale wierzę w to że jeszcze trochę i pokaże nam na nowo swojego dzidziutka zdrowego i silnego [emoji8]
![]()
a jesli moge spytac mialas jakies objawy ?Biedactwo( u mnie bilo i wszystko było " ksiazkowo " dlatego w 11 tygodniu gdy dowiedziałam się że przestało to myślałam, że oszaleje ..
Pewnie tak będzie. Ja nie mam jeszcze dziecka więc cały czas w głowie gdzieś krąży ta głupia myśl, że może nie mogę być mamą.No to taki duży przełom myślę u nas żeby przejść ten tydzien w którym wcześniej się straciło choć mi stres chyba do samego porodu już zostanie
NapewnoOczywiście też w to wierzę że jeszcze Bedzie nam się chwalić dwoma kreseczkami a później brzuszkiem![]()
Pewnie tak będzie. Ja nie mam jeszcze dziecka więc cały czas w głowie gdzieś krąży ta głupia myśl, że może nie mogę być mamą.
Trzeba to przeczekać![]()
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)