Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, bardzo się cieszę i na pewno będziesz spokojniejsza terazDzidziuś ma już 4 cm[emoji4]bardzo się rusza, macha rączkami i nóżkami bardzo i się obraca[emoji4]wszystko jest dobrze i usg miałam już przez brzuch[emoji4]z OM 10+1 z USG 10+6[emoji4]kochane szczęście mamusi <3 zakochałam się normalnie kolejny raz)))
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To identycznie jak u mnieja raczej NIFTY odpuszczę jeśli lekarz nie zobaczy nic nie pokojacego na USG
to jednak jest dość spory koszt bo chyba koło 2,5 tys?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Może to głupie pytanie ale ci to jest to badanie Nifty ? W pierwszej ciąży nie miałam nic mówione o ttm
Może to przez wiatr, bo strasznie u nas duje, jest dzisiaj 15 stopni! Ale już sobie zamówiłam rogal do spania. Nigdy takiego nie miałam, a łóżko mam teraz tak niewygodne, że już nie wyrabiam... Znalazłam na allegro zestaw rogal + fasolka do karmienia + becik za ciut ponad 100 zł, to wzięłamU nas becik do szpitala potrzebny, potem pewnie nie będę używać.
Wszystko w sowy, szał, też nigdy takich wzorów nie miałamTrochę różowe, więc zaklinamy rzeczywistość
Najwyżej nas syn przeklnie za zdjęcia w różowym beciku
![]()
Daj zdjęcie!! Chętnie popatrze bo mamy ten sam wiek ciążyZnów dostałam zdjęcia 3d żeby dać rodzicom na gwiazdkęmoja p doktor jest wspaniała
a na tarczyce mówi że nic nie trzeba skoro wyniki ft3 i ft4 są w normie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
SuperDzidziuś ma już 4 cm[emoji4]bardzo się rusza, macha rączkami i nóżkami bardzo i się obraca[emoji4]wszystko jest dobrze i usg miałam już przez brzuch[emoji4]z OM 10+1 z USG 10+6[emoji4]kochane szczęście mamusi <3 zakochałam się normalnie kolejny raz)))
![]()
27.06.17 Anastazja [*]