Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi sie wydaje, ze to nie ma az takiego znaczenia tydzien czy dwa.Dziewczyny te które biorą Femibion bo "jedynka" skończy mi gdzieś w 11 tyg myślicie że mogę wtedy kupić jeszcze jedna jedynkę i brać gdzieś do 15 tyg czy lepiej zacząć brać wcześniej "dwójkę"bo szkoda wyrzucić by mi było ponad połowę opakowania tej jedynki do kosza
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, tak mi przykro. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni szybko i to nic powaznego!Jakie cudne! super!
...a ja chyba będę musiała jechać z moim M. do szpitala.. ma jakiś ropień w jelitach.. masakra![]()
O...mi od poczatku pierwszej ciazy Szymon [emoji5]Mi się podoba Stasiu, Wiktor, Maksymilian, Antoś Szymon
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale cudowna kluseczkaSama słodycz [emoji173][emoji173][emoji173]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Też lubię KultAle też, gdy porywa mnie fantazja myślę o imieniu Kazimierzpo liderze naszego z M. ulubionego zespołu. Mały Kazik byłby wtedy
Zwłaszcza, że Kropka dopiero co była z nami na jego koncercie
![]()
Ale też, gdy porywa mnie fantazja myślę o imieniu Kazimierzpo liderze naszego z M. ulubionego zespołu. Mały Kazik byłby wtedy
Zwłaszcza, że Kropka dopiero co była z nami na jego koncercie
![]()
Ojeeeku jakie cudowne maleństwo [emoji11]Sama słodycz [emoji173][emoji173][emoji173]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)