Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super :* cieszę się że wszystko dobrzeTaaak : D właśnie wyżej dolaczylam zdjęcie lekarce ciężko było uchwycić żeby jakieś wyraźne zrobic bo się tak ruszalo ale wkoncu udało sięna szczęście wszystko oki
![]()
@Onaszczesliwa2018 już po wizycie???
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super :* cieszę się że wszystko dobrzeruchliwy maluszek to dobry znak hehe mój fikał jak oszalały
A ile ma cm?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Moja sąsiadka ma HeniaZnajoma z innego wątku forumowego zmieniła w ostatniej chwili synowi imię na Stefan - na podstawie jakiegoś serialu, już nie pamiętam, o co dokładnie chodziło. Chyba "Na Wspólnej", tam się komuś Stefanek urodził
Mnie się kołacze po głowie Henryk, po moim Dziadku. Ale nie wiem, czy nie zbyt "starodawne" imię. U nas wszyscy mają tradycyjne, ale Franków i Antków teraz od groma, Aniela wzbudza same pozytywne reakcje, a Henio może być jednak ciut dziwny...
Kto to mówił wczoraj, że je leczo? Ja będę dzisiaj robić - dzięki za inspirację![]()
Na pewno wszystko jest w porządkuNa USG jakoś to wszystko bylo bardziej wyraźne a Twoje jakieś takie wyraźniejsze te USG mam nadzieję że na prawde wszystko ok że lekarka nieukryla niczego przede mną:/
Ja pisałam, że myślałam o Ewie po mamie, ale mam mieszane uczucia. Rodzinie by to nie przypadło do gustu, a ja bym się trochę bała, że to imię przyniesie pecha (mama zmarła młodo 35 lat). A kolejna rzecz jest taka, że jakiś czas temu w pracy poznałam jedną Ewę - straszna franca! I jak słyszę Ewa to pierwsze mi ona staje przed oczami.Ja mam w domu małego Adasiai jest jeden na całe Przedszkole
![]()
A ktoś pisał wcześniej, że nie chce dawać imienia po zmarłej mamie, bo rodzina by cos mówiła.. myślicie, że nie pasuje? Ja chciałam teraz dac po zmarłym tacie Krzysia.
Na pewno wszystko jest w porządku![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Mąż ma chrześniaka SzymonaO...mi od poczatku pierwszej ciazy Szymon [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017