• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzis znowu pełna para kolejne gołąbki pierożki i uszka i tylko zostanie sałatka ale to już dzień przed wigilia [emoji4] znów pełna para hehe a jak tam u was [emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Wow, ale Ty masz powera. Ja nie mam sily na nic[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie brzuchatki [emoji5]
Ja dzis jak zwykle kiepsko spalam. Czuje sie fatalnie, gardlo mnie boli, a mlodej katar sie zaczyna. Chyba ja jutro zostawie w domu i mam nadzieje, ze sie podkurujemy do poniedzialku, bo sa w przedszkolu warsztaty swiateczne i chcialysmy byc.

Zycze powodzenia na wszystkich wizytach. Milego dnia!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja jestem w lesie [emoji14] Tyle dobrze, że u nas nie je się barszczu i pierogów więc problem z głowy [emoji14] Ale masakra bo jeszcze nie mam ani prezentów ani karpia.
Ja mam na tyle cudowna teściowa że kupiła już wszystko:) ale żeby nie było mi za dobrze to w przyszłym tyg mam nakaz lepienia uszek i piergow u nas to danie obowiązkowe wraz z barszczem :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj rano miałam mocny ból brzucha który trwał pół godziny. Do tego zawroty głowy. Pojechałam na ip i jestem w szpitalu. Jak na razie miałam wstępne badanie ginekologiczne i badanie krwi. Teraz czekam na usg. Strasznie się boję po historii Elodi ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Trzymam mocno kciuki żeby było ok ! [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to bym nawet chętnie coś porobiła tylko kiedy znaleźć na to czas :( Jak wracam z pracy to już mi się nic nie chce. Dobrze, że wigilia w niedzielę to przynajmniej w sobotę spokojnie będę mogła coś ogarnąć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry