Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale zależy co igg czy igmDziewczyny mam wynik z toxoplazmozy pisze nieobecne 0,20 to znaczy ze nie mam nic ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie było podobnie. Pilnowała nas :-) a teraz to wierna przyjaciółka mojej coreczki. U nas jest labradorka biszkoptowa ;-)W porządniej ciąży mój piesek czułjak tylko przyjechałam do domu od razu przy mnie siedział i kładł głowę na brzuszku
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To oznacza, że zarazilas sie dawno temu i nie masz się czego obawiaćAż spojrzałam na wyniki tej toxoplazmozy igm 0,21 a igg 292,
Wszystkie foteliki mam od bratowej no to wiem,ze bezwypadkowe. Tak od obcego kogoś to pewnie nie kupiłabym.Ja bym miała opory by kupić używany chyba że naprawdę od znajomych CC o wiem że był bezwypadkowy. Choć z drugiej strony sama sprzedalam fotelik. Gdyby nie chciwość i pazerność ludzi byłoby to bezpieczniejsze a tak to nigdy nie wiadomo co dostaniesz
Śliczny dzidziuś [emoji64]
Właśnie chyba coś się lekarzowi pomyliło albo źle spojrzał aż teraz znalazłam wyniki z pierwszej ciąży 1 i tam mam igg 312 a igm 0,22 czyli igg oznacza że nam przeciwciała tak?To oznacza, że zarazilas sie dawno temu i nie masz się czego obawiaćJa też mam takie wysokie Igg już 8 lat temu w pierwszej ciąży takie miałam. Jako dziecko uwielbiałam koty więc moze wtedy przeszłam toxoplazmoze
![]()
A mojego brzuchola pilnuje kot. W pierwszej ciąży też ciągle na nim leżałU mnie było podobnie. Pilnowała nas :-) a teraz to wierna przyjaciółka mojej coreczki. U nas jest labradorka biszkoptowa ;-)
Jeśli nieobecne jest i u igg i u igm to znaczy, że nigdy nie chorowalas na toxo i teraz też nie przechodzisz tej chorobyDziewczyny mam wynik z toxoplazmozy pisze nieobecne 0,20 to znaczy ze nie mam nic ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom