• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Generalnie w diecie nie nalezy przesadzac z glutenem, laktoza i fruktoza. I nie chodzi tu o zupelna eliminacje bez powodu. Ale jak ktos odvzowa rozne dolegliwosci to jest dobra wskazowka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Przyszedł mi wynik z drugiego laboratorium tej toxoplazmozy i rzutem na tasme mieszczę się w normie bo 0.8 i jest napisane nieobecne [emoji16] nie wiem czemu jestem w górnej granicy i to pewnie jest do kontroli, ale uspokoiłam się :) ale już facetowi zapowiedzialam, że jabłka obieram że skurki a nie tylko myje i że do końca ciąży zero mielonego mięsa [emoji16] a schabowe będę robić w rękawiczkach mimo tego, że w zamrażarce siedzi

f2w39n7303c24ozn.png
To super! Tak myslalam, ze jakis biepewny ten wynik. Na pewno musisz kontrolowac, jak kazda z nas, ktora nie ma p/cial.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Gratulacje. Ja też zaszlam w 1 ciążę w czasie planowania ślubu, ale udalo nam sie wszystko pozalatwiac szybko i w 18tc był ślub :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama

Oj to faktycznie wygraliscie los na loterii [emoji5] To gratuluje w takim razie i zycze spokojnej ciazy!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry