SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja mam Pliva Fem F... Ginekolog mi zaleciłWłaśnie nie mam zoltych takie mleczne albo przezroczyste ale muszę sobie kupić dobry płyn bo często łapie infekcje teraz używam Laktacyd ale może jak zmienię to mi pomoze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam Pliva Fem F... Ginekolog mi zaleciłWłaśnie nie mam zoltych takie mleczne albo przezroczyste ale muszę sobie kupić dobry płyn bo często łapie infekcje teraz używam Laktacyd ale może jak zmienię to mi pomoze
Będę rodzić w RzeszowieKochana widzialam i bylo widac i slychac bicie serduszka :-) tez jest bardzo malutkie,ale mysle ze nie ma sie czym przejmowac :-) jeszcze urosnie :-) W ktorym miescie bedziesz rodzila? Jak sie czujecie? :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaja robiłam wykaz i 6 grudnia odebrałam i coś tam w prawdzie miałam i ginekologowi telefonicznie powiedziałam żeby zapytać czy to coś groźnego i stwierdził, że nie
bo gdyby uznał, że coś nie tak to kazałby mi przyjść do gabinetu
![]()
Spokojnie, zaraz zobaczysz dzidzie [emoji5]A ja właśnie u lekarza czekam i znów się tak stresuje ze aż mnie brzuch boli...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja czuję się okropnie zwłaszcza wieczorem . Strasznie mnie mdli i jestem potwornie zmęczona choć jestem na L4 i naprawdę dużo odpoczywam ale mam nadzieję ze jeszcze miesiąc i będzie lepiejKochana widzialam i bylo widac i slychac bicie serduszka :-) tez jest bardzo malutkie,ale mysle ze nie ma sie czym przejmowac :-) jeszcze urosnie :-) W ktorym miescie bedziesz rodzila? Jak sie czujecie? :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze [emoji8] daj znać po wizycie [emoji4]A ja właśnie u lekarza czekam i znów się tak stresuje ze aż mnie brzuch boli...
Będzie dobrze ☺A ja właśnie u lekarza czekam i znów się tak stresuje ze aż mnie brzuch boli...
Każdy inaczej przechodzi ciążę... U mnie było kiepsko przez ok 2/3 tygodnie... Myślę, że od drugiego trymestru już u wszystkich będzie dużo lepiejJa czuję się okropnie zwłaszcza wieczorem . Strasznie mnie mdli i jestem potwornie zmęczona choć jestem na L4 i naprawdę dużo odpoczywam ale mam nadzieję ze jeszcze miesiąc i będzie lepiej