Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj znać po wizycieTrzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Trzymam kciuki :-) bedzie dobrze :-)Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
ZacisnieteTrzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Trzymam mocno [emoji11]Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
U mnie nikt nie wie. (tylko mąż i ja oczywiście) Powiemy dopiero po skończonym I trym. Pierwszy się dowie mój syn (10 lat) i on poinformuje resztę rodziny :-)Dziewczyny wlasnie mam pytanie: czy wasi bliscy rodzina i znajomi, pracodawca itd juz wiedza? Kiedy jest najlepszy czas zeby wszystkich poinformowac? My dziadkom chcemy powiedziec w swieta,bo zarowno od mojej strony jak i od mojego narzeczonego bedzie to pierwszy wnuk (baaardzo wyczekiwanychodzi mi tylko o watpliwosci ze my oglosimy calemu swiatu,a tu cos sie tfu tfu stanie..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam! :-)Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...