olaaa7
Fanka BB :)
Tak, zrobiło się jakoś tak pusto tutaj bez ElodiiElodia jak się trzymasz? Brakuje Cie tutaj ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, zrobiło się jakoś tak pusto tutaj bez ElodiiElodia jak się trzymasz? Brakuje Cie tutaj ..
Też rodzilam w Gliwicach i mega zadowolona jestem. Teraz nie wiem czy dojadę tak daleko ale jak się uda to na pewno.Ja pójdę rodzic dość daleko ponieważ mając doświadczenie z pierwszym porodem gdzie miałam swoją położna moj poród był szybki bez nacinania moj lekarz przyszedł kilka razy w trakcie sprawdzić czy wszystko Ok a tak cały czas była ze mna położna nie opuszczała mnie dużo pomagała niestety już niemoracuje teraz wiec będę rodzic w Gliwicach tam można sobie zapłacić za położna która będzie przy mnie znów cały czas do tego jest swój pokój z łazienka
U nas w okolicy są 3 szpitale ale takie ze w ani jednym nie chciałabym rodzic ...
![]()
A tak wiesz. Nie płaczę ani nie myślę za intensywnie chociaż aniolke caly czas gdzies krąży i ja czuję jego obecnosc ale czuję też, że mówi mi żebym była silna i silny organizm uszykowała dla następnego maluszka.....no to staram się jakoś silna być.Elodia jak się trzymasz? Brakuje Cie tutaj ..

Moja lekarka straszy, że od stycznia wizyty co miesiąc [emoji33] nerwy mnie zjedzą wtedy [emoji2]Ja też z dnia na dzień odliczam ile jeszcze zostało do wizyty ja chodzę praktycznie co 2 tygodnie a co dopiero jak kobiety raz w miesiącu biedne ja bym padla na nerwicę chyba ..na prawdę podziwiam![]()
Podziwiam cie ,jestes bardzo silna osoba. Dobrze ze planunesz i masz wiare-to najwazniejsze. Zycze ci z calego serca aby wszystko szlo po twojej mysli i zeby niedlugo zawital u ciebie ponownie maluszek. Jestes bardzo pozytywna kobieta i zalugujesz na pelnie szczescia.
Moja lekarka straszy, że od stycznia wizyty co miesiąc [emoji33] nerwy mnie zjedzą wtedy [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzięki to miłe.wczoraj z calej tej pozytywnosci jak mlodej się przypomnialo, ze na dzisiaj ma prezentację z techniki do zrobienia to wzięłam laptopa i zrobilam za nią :-) ostatnio za "mój" pokrowiec na telefon dostałam 6 ... Znaczy się mloda dostala :-) to moze chociaz ze 4 za prezentację wpadnie.Podziwiam cie ,jestes bardzo silna osoba. Dobrze ze planunesz i masz wiare-to najwazniejsze. Zycze ci z calego serca aby wszystko szlo po twojej mysli i zeby niedlugo zawital u ciebie ponownie maluszek. Jestes bardzo pozytywna kobieta i zalugujesz na pelnie szczescia.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie znowu powiedział, że wizyty co 3 tygodnie a pod koniec co 2 tygodnie i sobie pomyślałam, że wolałabym wizyty co miesiąc z racji tych kosztów każdej wizyty, jaka byłam jeszcze wtedy głupiaNo moja też kiedyś coś wspominała że po 3 miesięcu zaczniemy co miesiąc , ale ja się nie dam tak łatwo przecież będę siwa do końca ciąży ,
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app