paulina1994
Fanka BB :)
Tak, tak już ci wierzymy [emoji14] [emoji23][emoji23][emoji23]Haha no bez przesady [emoji23] Te nasze szaleństwa trwały max 30 min![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, tak już ci wierzymy [emoji14] [emoji23][emoji23][emoji23]Haha no bez przesady [emoji23] Te nasze szaleństwa trwały max 30 min![]()
No niby tak, mam to szczęście, że mam ciuszki po siostrach bo mają małe dzieci, szczególnie na dziewczynkę to w sumie zostaje mi łóżeczko i wózek bo chcę nowy [emoji4]Ja na swoją drugą czekałam 3 tyg, a jak na tej wizycie okaże się, że wszystko ok to też co 4 tyg nie wiem jak ja to przeżyje [emoji26] ale z drugiej strony zamiast kasy na wizytę można odkładać dla dziecka na ubrankawięc tym się pocieszam
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie tsh wynosiło 3,1 także bez szałuMnie endo powiedziała, że ft 3 i ft 4 zawsze będą w normie jeśli TSH jest koło 6. Nie wiem czy to faktycznie tak jest, no ale myślę, że chyba wie co mówi, tym bardziej, że ja miałam ostatnio TSH jakoś 6,7 więc nie było nadal niskie.