T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nas zje ekogroszek więc cóż będziemy sobie zdjęcia wysyłać w kocu [emoji23]To jest straszny szok dla organizmuJa jestem zmarzluch i jak 1,5 roku temu się do domu przenieśliśmy, to do tej pory się nie przyzwyczaiłam. W bloku zawsze było gorąco - nie mieliśmy podzielników ciepła, ludzie grzali na ful, więc my przy skręconych kaloryferach i otwartych oknach mieliśmy w zimie ok. 23-24 stopnie! Teraz mamy temp. 20,5 ustawioną i jak pracuję przy komputerze, to zawsze w swetrze i pod kocem. Nie mogę się przyzwyczaić. A więcej nie ustawię, bo nas rachunek za gaz zje
![]()
Ale już duży, pięknieZobacz załącznik 832696
A to moj 9 tyg brzuszek ...
Mój poród też na pewno z mężem był przy dwóch to teraz też. Poza tym dobrze mieć kogoś przy sobie przynajmniej w pierwszym etapie który trwa przeważnie kilka godzin i strasznie się dłuży[emoji2]

Ale już duży, pięknie![]()

Pewnie dlatego, że ryzyko nam diametralnie spada w II trymestrzeMoja lekarka straszy, że od stycznia wizyty co miesiąc [emoji33] nerwy mnie zjedzą wtedy [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja mam 8+2 tc i nie widać nic kompletnieZobacz załącznik 832696
A to moj 9 tyg brzuszek ...