paulina1994
Fanka BB :)
Jasne, że takWidzisz, dla każdego jest to sprawa indywidualna, ty tego nie potrzebujesz, inne nie wyobrażają sobie w tym momencie być same,każda z nas jest inna,
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne, że takWidzisz, dla każdego jest to sprawa indywidualna, ty tego nie potrzebujesz, inne nie wyobrażają sobie w tym momencie być same,każda z nas jest inna,
Mój mąż sam chce iść jak będzie przez brzuchTo, że teraz facet może być przy porodzie jest fajne bo daje ludziom wybór, ale to ich wybór i nie ma co tego komentowaci tak samo z usg
ja zdecydowałam, że pozwolę mojemu iść jak będzie przez brzuch bo to będzie dla mnie bardziej komfortowe
na prenatalnych będzie po raz pierwszy
tym bardziej, że w moim mieście nie wykonują i musi mnie zawieźć [emoji16]
![]()
Mój to też się nie pcha narazie jak wie, że przez pochwe [emoji16] Haha jak się musi czuć facet, który patrzy jak inny facet gmera przy jego kobiecie [emoji16][emoji16] to tak jak sobie pomyślę, że ja byłabym z nim na jakims badaniu a on przy jakiejś babie majty w dół i ona oglada hahaMój mąż sam chce iść jak będzie przez brzuchale zobaczymy czy akurat się uda mu wcześniej zjechać do Polski
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się dowiem jutro ponieważ lekarz ma pełną listę i będą dzwonic czy któraś pacjentka wypadnie, a jeśli nie to będę przyjęta na sam koniec czyli koło 22A w czwartek o której macie wizyty? Ja pewnie zacznę bo mam o 8:30 [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja po 14 pierwsze prenatalneA w czwartek o której macie wizyty? Ja pewnie zacznę bo mam o 8:30 [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Haha dokładnie, w sumie dla mnie to też było by dyskomfortem bo skupiałabym się tylko na tym gdzie on patrzy [emoji14]Mój to też się nie pcha narazie jak wie, że przez pochwe [emoji16] Haha jak się musi czuć facet, który patrzy jak inny facet gmera przy jego kobiecie [emoji16][emoji16] to tak jak sobie pomyślę, że ja byłabym z nim na jakims badaniu a on przy jakiejś babie majty w dół i ona oglada haha
![]()
Moja starsza siostra, z która jestem bardzo blisko sama się wepchnela, że ona bardzo chce być przy porodzie [emoji16] no to się zgodziłam bo ja też uważam, że pomóc się przyda [emoji16] ale wolę pomóc siostry niż faceta [emoji16]ale broń Boże ja dziewczyny nie oceniam, super, że Wasi faceci są tak dzielni [emoji4] mojego przeraża jak widzi filmiki, gdzie kobiecie przez brzuch widać nozki dziecka [emoji16] chyba jest za wrażliwy... Bo jego przeraza myśl, że mnie coś boli [emoji4]Mój mąż też miał wyjść na koniec, ale nie miał serca mnie zostawić. Ja po 14 godzinach bólu byłam już tak wyczerpana, że nie miałam siły przeć. On mi wtedy wodę podawał pomiędzy skurczami bo bym chyba tam już padła. Potem krzyczał mi do ucha, że mamy syna, bo jak wyszło to ja byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co sie dzieje wokół mnie [emoji16]
![]()
Mój potrafi zwymiotować jak ma pokroić mięso surowe [emoji14] Ale jakoś przetrwał. Mam nadzieję, że teraz też ze mną będzieMoja starsza siostra, z która jestem bardzo blisko sama się wepchnela, że ona bardzo chce być przy porodzie [emoji16] no to się zgodziłam bo ja też uważam, że pomóc się przyda [emoji16] ale wolę pomóc siostry niż faceta [emoji16]ale broń Boże ja dziewczyny nie oceniam, super, że Wasi faceci są tak dzielni [emoji4] mojego przeraża jak widzi filmiki, gdzie kobiecie przez brzuch widać nozki dziecka [emoji16] chyba jest za wrażliwy... Bo jego przeraza myśl, że mnie coś boli [emoji4]
![]()