Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja właśnie nie bo stwierdzam, że po co skoro i tak jestem w domu, wszyscy się śmieją, że dziecko nauczy mnie organizacji dnia bardzo szybko i chyba z tego się cieszęHeheh ja staram rano od razu się ubrać bo tak to też w pizamie bym siedziała![]()
Corka w marcu skonczy 11,syn w lutym 10 a najmlodszy we wrześniu skonczyl 7.Oliwka w jakim wieku masz dzieci?
Ja po domu tez chodze jak lump...az D mnie upomina zebym sie ogarnelaA ja właśnie nie bo stwierdzam, że po co skoro i tak jestem w domu, wszyscy się śmieją, że dziecko nauczy mnie organizacji dnia bardzo szybko i chyba z tego się cieszęa jeszcze od kwietnia jak pójdę na swoje i nikt już za mnie nic nie zrobi jak dotychczas to tragedia [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Przy dziecku dopiero nam nie będzie się chciało nawet ubrac przez pierwsze miesiące ja tak miałam 3, 5 miesiąca płaczu-kolki a ja zombiA ja właśnie nie bo stwierdzam, że po co skoro i tak jestem w domu, wszyscy się śmieją, że dziecko nauczy mnie organizacji dnia bardzo szybko i chyba z tego się cieszęa jeszcze od kwietnia jak pójdę na swoje i nikt już za mnie nic nie zrobi jak dotychczas to tragedia [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w pierwszej ciąży nie pomagało nic, żyć normalnie nie mogłam![]()
No to masz fajną brygadeCorka w marcu skonczy 11,syn w lutym 10 a najmlodszy we wrześniu skonczyl 7.
Miedzy oliwia a bartkiem jest tylko 11 mc roznicy. Bylam w szoku jak Oliwia miala 4 mc to dowiedziałam sie ze znow w ciazy jestem. Ale teraz sa jak blizniaki chodza do jednej klasy i sa praktycznie nierozlaczni
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pocieszyłas mnie [emoji23]Przy dziecku dopiero nam nie będzie się chciało nawet ubrac przez pierwsze miesiące ja tak miałam 3, 5 miesiąca płaczu-kolki a ja zombi
Kurcze ten mój słownik strasznie przekształca mi slowa
Chociaż nie jestem sama [emoji23]Ja po domu tez chodze jak lump...az D mnie upomina zebym sie ogarnela
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom