Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O jeju współczuję rzygankaSuper wieści z Waszych wizyt teraz już tylko patrzeć jak brzuszki nam będą rosnąć![]()
Jakie dobre wiesci z wizytsuper sie czyta.
Ja ze stresu latam ciagle do toalety...do jutra musze sie ogarnac, bo to moj ostatni dzien w pracy. Jeszcze tylko bal sylwestrowy i moge sie spakowac do szpitala.
Super wieści z wizyt
Pięknie rosną Wasze maleństwa (no, już nie takie maleństwa)
Kinga - dobrze, że już nie ma krwiaka, teraz już będzie tylko lepiej
Ja niestety cały czas trochę podplamiam, choć na szczęście mniej... Mam też niewielką nadzerkę, i duże prawdopodobieństwo, że takie delikatne plamienia to z niej - a teraz to czasem zabarwiony śluz... Ale wierzę, że i u mnie plamienia się uspokoją...
Ja naprawdę dużo bym nie chciała... Najpierw moc usiąść do maszyny do szycia, itd. A potem iść do sklepu, żeby sobie choćby nowy stanik kupić itd....
Może też się doczekam...
![]()
Jesteśmy po. Dzidzia ma już 7cmJeszcze nie wiadomo czy Staszek czy Laura. Wyniki pappa przyszły na czas więc mam klarowne wyniki zgrane z usg. Ryzyko skorygowane : trisomia 21 1:13869 trisomia 18 1:20000 trisomia 13 1:20000. Więc ryzyko malutkie
Wiek ciąży wg usg 13+1 a termin 04.07. Ma wszystkie rączki nóżki paluszki, żołądek, pęcherz itp. Jestem dużo spokojniejsza, ale następna wizyta dopiero 26.01 bo ciąża wzorowa
Umre ze stresu do tego czasu
![]()