Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja corka dlugo gubila literke "y". Na jej rozum "ale po co jeszcze mam to pisac, jak w literce B (byyy), C (cyyyy) jest juz ta literka "y". Teraz ma prawie 10 lat i jest ok, ale poczatki w szkole byly trudne pod tym wzgledem.Mam pytanie czy Twój jak pisze też mu się zdarza ominąć literę y. Bo u nas się zdarza chociaż nie w każdym wyrazie ale np pisze Sylwester ze słuchu i muszą ją cofnąć żeby przeliterowala
Ja myślę, że jak jej w wielku 4-lat jeszcze to nie wchodzi to powinnaś poczekać. Mój syn miał jakoś 5 lat jak się sam nauczył czytać, też nawet nie wiem jak i kiedy. Teraz ma 7 lat i czyta sobie sam książki, czasem czyta je 4-letniej kuzynce. Mówi, że będzie czytał też dzidzi [emoji16]Dziewczyny moja córeczka ma 4latka zaczynamy uczyć się literek ale jest ciężko bo mała ciężko lapie nie wiem czy też tak mialam ale mówię a jak arbuz i pytam ja a jaka literę zaczyna się arbuz a ona zgaduje b,c u was też tak ciężko było? Ciężkie te nauki mam nadzieje ze podolamy zadaniu [emoji4]
![]()
No właśnieMoja corka dlugo gubila literke "y". Na jej rozum "ale po co jeszcze mam to pisac, jak w literce B (byyy), C (cyyyy) jest juz ta literka "y". Teraz ma prawie 10 lat i jest ok, ale poczatki w szkole byly trudne pod tym wzgledem.
![]()
Przejdzie, na wszystko trzeba czasu. Wiele dzieciakow ma ten problemNo właśnieu nas też tak jest. A mówię przeloteruj Sylwester tam jest y ale jak napisać to już y nie trzeba
![]()
Przejdzie, na wszystko trzeba czasu. Wiele dzieciakow ma ten problemdla nich poprostu jest tak jak slysza, nie bawia sie w niepotrzebne dodatkowe pisanie [emoji23]
![]()
Ile lat ma twoje synek? I kiedy ktoś się odklejil bo ja już troszkę się martwię, stosowałaś jakieś maści sterydów?
ktoras z Was tez moze tak ma?