Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję bardzo jestem taka szczęśliwa teraz po woli można kupowac ciuszki chociaż wszystko mam po mojej Oliwci bo juz wszystko było gotowe jak ja straciłam w 37 tygodniu ciążySuper, ze wszystko ok. I gratuluje ( prawdopodobnie) corci [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
mysle ze kwesia czasu.przez pierwsza klasie dzieci moga jeszcze gubic litery czy pisac lustrzane odbicie czy miec problemy ze sluchem fonematycznym szczegonie dzieci z konca roku.Moja latka wogole ma problem z gloskowaniem ze sluchu zle rozumie myli gloski, b i d czytajac myli .mam nadzieje ze nie skonczy sie dysleksja ale mam nadzieje ze to wina nie dosluchu czekamy na usuniecie migdalow i licze ze bedzie poprawaMam pytanie czy Twój jak pisze też mu się zdarza ominąć literę y. Bo u nas się zdarza chociaż nie w każdym wyrazie ale np pisze Sylwester ze słuchu i muszą ją cofnąć żeby przeliterowala
ile ma twoj synek.? Moj w lutym 5 lat i tez sie boje zabieguOjej no to zdrówka dla małego, niech się szybko zagoi i już żeby było dobrze, ka mam znowu problem u synka z przyklejonym napletkiem już mu schodzi do połowy ale ciężko to idzie a zabiegu chciałabym uniknac
W marcu 3 latkaile ma twoj synek.? Moj w lutym 5 lat i tez sie boje zabiegu
moj ma wlasnie zalecone bawic sie po masci sterydowej ale robi pare sekund i mowi ze nie lubi nudzi mu sieTeraz ponad 6,ale odkleil mu sie jak mial 4,5 roku.
Nie stresuj sie.
Zacznie sie bawic pitolkiem i wszystko sie ladnie odklei.
Nie stosowalam niczego.
Nowaja16- super,ze wizyta sie udala. Gratuluje malutkiej.
A mi cos znowu serce kolacze. Zdarzalo mi sie raz na jakis czas przed ciaza,ale ostatnio codzienniektoras z Was tez moze tak ma?
u niego calkiem zamkniete raz jakby troche otwrzyl i wygladalo ze troche roph i krwi wystraszulsm sie bo byly swieta .a teraz calkiem znow zamknieteA ma coś odkkejonego? Bo u nas taka mniejsza połowa schodzi,
Jlu niego calkiem zamkniete raz jakby troche otwrzyl i wygladalo ze troche roph i krwi wystraszulsm sie bo byly swieta .a teraz calkiem znow zamkniete