Co do lekarza - ja chodzę teoretycznie prywatnie - tzn z pracy mamy pakiet prywatnej opieki zdrowotnej, tzn luxmed, więc korzystam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokładnie dobrze by było żeby udało się wcisnąć najpóźniej na początku przyszłego tygodniaTo mam nadzieje, ze uda Ci sie wcisnac, bo to juz ostatni dzwonek.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Sliczny maluszek [emoji3]I mój maluszek [emoji178][emoji178][emoji178]
![]()
![]()
No niestety nie ma wyjscia. Pocieszajace jest to, ze to juz 12tc. Bedzie dobrze. Lez i wypoczywaj. Oby szybko przeszlo!Pisalam juz w sob ze stracilam glos. Dzis w nocy tak mnie kaszel dusil ze wybralam sie do lekarza zawalone oskrzela dostalam antybiotyk duomox mam pic wapno rutinoskorbin brac no I lezec. A to 11tydz I 3dzien.jak trzeba to trzeba![]()
Gratuluję wspaniałych wieści [emoji16] obyśmy wszystkie miały tak dobre wieści już do koncaHey dziewczyny ja juz po wszystko jak najlepiej moze byc dzidzi ruchliwa boksowala się z lekarzem [emoji23] aż rycze ze szczęścia. Serduszko [emoji173]tak pięknie bije jej jesteś przeszczesliwa. Coś tam widziałam jakby chłopak ale mówił ze nie wie czy nie mylę tego z pepowina następna wizyta 24.01 juz sie doczekać nie mogę [emoji4]![]()
![]()
Dzieki niestety dzis maz ma 12h a ja z corka przy niej lezec sie nia daNo niestety nie ma wyjscia. Pocieszajace jest to, ze to juz 12tc. Bedzie dobrze. Lez i wypoczywaj. Oby szybko przeszlo!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
DziekiDokładnie, jak trzeba to trzeba, zwłaszcza, że gorączka czy kaszel też nie są obojętne...
Łez w łóżku i szybko wracaj do zdrowia
![]()