Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiejsza moja kolacyjka mmmmniamiiii ale pycha[emoji5] tak mnie naszło [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O jaki mily pan [emoji3] To super, ze dzidzia zdrowa. A za 6 dni poznasz plec,ale fajnie[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny dzisiejsza moja kolacyjka mmmmniamiiii ale pycha[emoji5] tak mnie naszło [emoji16]
![]()
![]()
Ja bylam na prenetalnych i lekarz ujrzał dziewczynkeDziewczyny nie nadrobię, nie było mnie dwa dni, miałam urlop i oczywiście zamiast odpocząć to ciągle coś było do zrobieniacoś mnie ominęło?
![]()
SuperJa bylam na prenetalnych i lekarz ujrzał dziewczynke![]()
Ja bede miala po tygodniu, czyli jutro [emoji5] Juz mam coraz wiekszego stresa [emoji33]Dziewczyny po ilu dniach otrzymalyscie wynik testu pappa?
13 tydzień i 4 dzień nawet nie pytałam o płeć bo myślałam że to za wcześnie aż sam lekarz powiedział będzie prawdopodobnie dziewczynkaSupera który to tydzień? Ja mam dopiero drugie prenatalne 12 lutego i będzie wtedy skończony 19 tydzień, już nie mogę się doczekać a to jeszcze tyle czasu
![]()