Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To w takim razie ze mną też jest coś nie tak [emoji14]To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
Tule mocno.[emoji10] wiem, że bardzo chciałaś sn, ale wasze zdrowie ważniejsze. [emoji173]Cześć dziewczyny. Ja mam dziś kiepski dzień, brzusio pobolewa, jajniki też, nawet zwróciłam śniadanie a teraz boli mnie glowa. Bylam dziś na 10 u mojego kardiologa(2 lata temu przeszłam stan przedzawałowy), który daje mi średnie szanse na poród sn. A tak bardzo o tym marzyłam. Trochę dołka przed to złapałam. Najgorsze jest to że w ciaży nie można robić rtg a mi trzeba jakoś sprawdzić czy serce się nie powiększa, bo ostatnio miałam już granicznej wielkości. Powiedział, że nawet jesli by sie zgodził to by bylo nieodpowiedzialne z jego strony...Wiadomo nie będę ryzykować własnego zdrowia czy życia dla porodu sn ale strasznie tego pragnęłam.
To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
Haha, no tylko grzie sie skryc z tym lejkiem i butelka [emoji3]DziękujęJestem już tym wszystkim podekscytowana i nie mogę się doczekać [emoji14]
Współczuję tych mdłości
Ale butelka i lejek zawsze się zmieści![]()
Ja tez [emoji5] Na szczescie nie mam problemu z publicnymi toaletami, bo nie wiem co bym zrobila. Bez ciazy ma problem, ze mi sie ciagle siku chce, a teraz to podwojnie [emoji53]Współczuję... Ja to chyba bym się nawet na dworze mogła wysikać.. Serio
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Szybko zleci [emoji8] musi być już dobrze [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No ja chyba tez tak. I w nocy tez[emoji53]Ja chodzę co godz lub 45 min tyle dobrze ze odpuściło w nocy i nie wstaje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie w nocy na samym początku ciąży nie musiałam sikać w nocy, ale od jakiegoś czasu, tak koło 2 tygodni już muszę wstawać raz w nocy.Wszystko Okiteż nie sikam jakoś dużo myślę , że wiele zależy od położenia dzidzia no i od wypitych ilości
ja od początku to miałam tylko jedna noc kiedy musiałam wstać ale wtedy sporo wieczorem wody wypilam
![]()