Nowaja16
Fanka BB :)
Ja też bym tak chciałaOby ja bym już najlepiej chciała lipiec a najlepiej już być po porodzie i tulić nasze maleństwo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też bym tak chciałaOby ja bym już najlepiej chciała lipiec a najlepiej już być po porodzie i tulić nasze maleństwo![]()
Ja wlasnie odebralam dzieci ze szkoly i ciesze sie ze 2 dni spokoju mam
Tak sobie ogladam te wozki i na nic nie moge sie zdecydowac, za duzo tego narobili
![]()
13.07. w piątek6 lipca a Ty?ale będzie wcześniej cesarka
A jest prawdopodobieństwo że możesz urodzić wcześniej?Ja mam na 4 lipca ale modlę się żebym wytrzymała chociaż do połowy czerwca
Mo się podobaja 3 imiona dla chłopca : Antoś, Staś, Alan [emoji5][emoji4]No u mnie jest masakra jakaś z tym wyborem imieniaDziewczyny macie jakieś pomysły?
Patrz a ja myslalam ze tylko ja tesciom nie powiedzialam. Ja tez z tesciami mieszkam i nie wiedza jeszcZeU mnie wiedzą rodzice i moje rodzeństwo i parę znajomych a najlepsze to ze mieszkamy z tesciami a oni jeszcze nie wiedzą ale chyba niedługo sami zauważa xd
Duże, pierwszy poród 36 tydzień, teraz pewnie się powtórzy chociaż bym tego nie chciała i żebym wytrzymała do 37 tyg moje największe MarzenieA jest prawdopodobieństwo że możesz urodzić wcześniej?
A moje dzieciaki zawsze wybierały urodziny albo imieniny, mój synek miał być Majowy a się urodził kwiecień dzień po męża urodzinach więc nie wiadomo czy teraz się na jakiegoś 30 czerwca nie zalapie mąż ma 29 imieniny a to już będzie skończony 37 tydzień to kto wieTo moja przyjaciółka sobie tak w głowie zakodowala , ze urodzi 10.10.10 no i urodziła wszyscy bylismy w szoku bo termin miala na 15 ego a 4 lata później znów się uparla że 10.10.14 i też jej się udałoza mną chodzi 9.07.2018 ale czy to się sprawdzi to nie mam pojęcia
22ego mam urodziny więc już byśmy byli w domku i mam nadzieję , że taki sobie sprawie prezencik
najlepszy na świecie
![]()