SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że tak [emoji16]Super! Duza dzidzia[emoji5] Ciekawe czy sie dziewczynka potwierdzi. Powodzenia jutro!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że tak [emoji16]Super! Duza dzidzia[emoji5] Ciekawe czy sie dziewczynka potwierdzi. Powodzenia jutro!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
W pierwszej ciazy tak miedzy 18 a 22 tc. Choc bywa i wczesniej. Duzo zalezy od umiejscowienia lozyska, budowy mamy itp.Jak czytam niektóre historie z Waszych poprzednich ciąż, to aż mi dreszcze po plecach przechodzą. Mam nadzieję, że czas do lipca upłynie nam spokojnie i bez nerwów. Kiedy będzie można czuć pierwsze ruchy dziecka? Bo nie mam doświadczenia![]()
Ja się zakochalam gdy zobaczyłam sama kropkę na pierwszym usg i z każdym zdjęciem zakochuje się coraz bardziej [emoji16][emoji16] ale tak na pewno mamy wszystkie [emoji16] bo nasze Maleństwa są najpiękniejszeSlicznosci[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Zależy od lekarza bo nie każdy chce mówić bo to często ulega jeszcze zmianie... Ale mam wielką nadzieję, że u mnie już tak zostanie [emoji4]Gratulacje wizytysluczny dzidziuś
Ciekawe czy ja się dowiem w poniedziałek kto u mnie mieszka?
No to prawda[emoji3] Juz sie nie moge doczekac kiedy moja kruszynke zobacze, a jeszcze tyle czasu [emoji53]Ja się zakochalam gdy zobaczyłam sama kropkę na pierwszym usg i z każdym zdjęciem zakochuje się coraz bardziej [emoji16][emoji16] ale tak na pewno mamy wszystkie [emoji16] bo nasze Maleństwa są najpiękniejsze
![]()
Śliczności, z każdym dniem coraz bliżej
Mam nadzieję, że szybko Ci ten czas zleciNo to prawda[emoji3] Juz sie nie moge doczekac kiedy moja kruszynke zobacze, a jeszcze tyle czasu [emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017