• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moj lekarz tez nie chce sie wypowiadac. W pierwszej ciazy nie powiedzial mi ani razu. O plci dowiedzialam sie na polowkowym u innego lekarza i z ta wiedza zostalam do porodu. Tetaz pewnie tez tak bedzie
emoji6.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/

W Szwecji prawdopodobnie trafiasz do szpitala jeśli masz już objawy pęknięcia jajowodu, bo bety się tutaj niestety nie robi. A prywatnie samemu nie ma szans zrobić, bo musisz mieć skierowanie.
Ja jestem teraz w 12tc i dopiero jutro będę miała zakładaną kartę ciąży (książeczkę) oraz pierwsze badania krwi. Przed 12tc ciąża dla nich to nie ciąża.

No niestety słyszałam o tym podejściu tam i ogólnie za granicą.. Na szczęście w Niemczech jest po ludzku to wszystko tak jak w Polsce, przecież czasami na prawdę niewiele trzeba by dziecko przeżyło:(

Ale powiem wam że coś jest w tym , że oni nie chca mówić o płci za bardzo mi nawet przy tym harmonii nie chcieli powiedzieć bo jak ten pan powiedział, że muszę być w 15 tygodniu bo czasami ludzie jak im niepasuje płeć to pozbywają się dzieci I dopiero jutro na wizycie jak będą dokumenty to mi lekarka powie kto we mnie rosnie tylko informacje , że dzidzia jest zdrowa mi przekazal choć to dla mnie było najważniejsze , to byłam zaskoczona jak mi powiedział że przed 15 tygodniem mają zakaz udzielania takiej informacji . Ludzie są bez serca na prawdę...jak można usunąć dziecko bo nie jest tej płci której ludzie by chcieli :/
Serio są tacy ludzie??? Straszne :( Karma powinna do nich wrócić i nie powinni mieć więcej dzieci po takim czymś!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Tacy ludzie w ogole nie powinni mieć dzieci ... Jak tak można [emoji35]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz bym chciała ale ciągle slysze od rodziny ze za wczesnie i najlepiej zaczac od 7 mca zakupy[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wierze w takie rzeczy jak j nie słucham [emoji23]
Wiem jak było u mojej przyjaciółki kupowała w 8 miesiącu pierwsze dziecko wiec wszystko potrzebowała byłam z nią i tyle kasy naraz poszło ze szok sama żałowała ze nie rozłożyła sobie tego w czasie
Dlatego ja od prenatalnych coś tam zaczęłam kupować body jakieś śpioszki obiecałam sobie ze co miesiąc coś kupię a wózek łóżeczko i większe gabaryty na sam koniec

16udyx8di9hvrs5t.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry