Margana
Fanka BB :)
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]Ja od zawsze że stresu miałam albo odruch wymiotny albo WC.. nawet w przedszkolu kiedy musiałam zostawać i odprawialam cyrki to zyganko się zdarzało![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]Ja od zawsze że stresu miałam albo odruch wymiotny albo WC.. nawet w przedszkolu kiedy musiałam zostawać i odprawialam cyrki to zyganko się zdarzało![]()
To dobrze :-) bo już trochę zaczęłam się martwić.Ja miałam usg dokładnie w 11 tygodniu ciąży i mały miał 4,21 cm. W 11 tc - 4 cm to norma. Nie musi być większy.
O matko! Wspolczuje Twoim rodzicom [emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oj to faktycznie silna wiez[emoji5]W sumie to mamachwilą bez niej była dla mnie koszmarem , jak była obok to byłam Aniołem bawiłam się itd ale musiałam mieć ja na "oku" hahaha zresztą do dziś mamy że sobą strasznie silna więź
mój R mówi , że nasze pewnie odziedziczy to po mnie i też nie będzie mnie na krok opuszczać
![]()
Oj to faktycznie silna wiez[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To ja tak mam z synem. Jak miał 3 latka a ja poszłam do pracy i musiałam wyjechać na szkolenie 3 dni i 3 noce to biedaczek dostał gorączki i wymiotował.W sumie to mamachwilą bez niej była dla mnie koszmarem , jak była obok to byłam Aniołem bawiłam się itd ale musiałam mieć ja na "oku" hahaha zresztą do dziś mamy że sobą strasznie silna więź
mój R mówi , że nasze pewnie odziedziczy to po mnie i też nie będzie mnie na krok opuszczać
![]()
Inne temperamenty [emoji5] Nie na wszystko mamy wplyw. My z siostra tez tak samo wychowywane. U mnie w pokoju wszystko bylo od linijki, do niej nie dali sie wejsc [emoji3]Oj tak i to od urodzenia niewiadomo z kad się to wzięło bo np mój starszy brat od małego mógł być wszędzie zostawiony, z każdym poszedł i niczego ani nikogo się nie bał , a ja taki jakiś dziwolag od urodzenia a przecież tak samo nas wychowywali![]()
O matko! To ja myslalam, ze moja przesadza z ta tesknota za tatusiem [emoji33] Bo moja to typowa corunia tatunia [emoji6]To ja tak mam z synem. Jak miał 3 latka a ja poszłam do pracy i musiałam wyjechać na szkolenie 3 dni i 3 noce to biedaczek dostał gorączki i wymiotował.
![]()