reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
bedzie dobrze :*

I kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Spanie pod koniec to w ogóle masakra. Przetoczenie się z boku na bok to kilkuminutowa operacjs przerzucania każdej części ciała pokolei, do tego 5 razy siku, a jak się bobo rozszaleje to nie da się zasnąć. Jeszcze mogą nam do tego dojść upały. Będzie ciekawie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Z upalami bedzie najgorzej. Ja zawsze chcialam urodzic na poczatku wiosny no ale... Cieszę się że w ogóle się udało. Musimy sie modlić aby lato nie było zbyt gorące [emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też w domu raczej codziennie sprawdzam ciśnienie i zawsze jest koło 120/80 a jak tylko wchodzę do gabinetu to skacze [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Na pewno będzie dobrze [emoji4] ja też w domu raczej codziennie sprawdzam ciśnienie i zawsze jest koło 120/80 a jak tylko wchodzę do gabinetu to skacze [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To ja codziennie niskie że jak zombie chodzę i ledwo żyję HEHE za to w dzień wizyty i w trakcie idealne :D ale z dwojga złego lepiej za niskie niż za wysokie ciśnienie mieć [emoji14]

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno jest dobrze, zobaczysz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry