reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po wizycie u diabetologa. Alez jestem szczesliwa, babka super, zyciowa, mila. Wyjasnila co i jak. Balam sie tej diety itd, ale teraz czuje ze dam rade :)
Mowila ze to nie ma byc katowanie sie, ze tylko pierwsze dni beda ciezkie a pozniej juz sama bede wiedziala po czym mi cukier skacze. Naprawde ulga. I mam sprawdzac jakies ketony w moczu rano, jak beda obecne to mam jesc duzo poznym wieczorem [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
O to super, ze taka fajna Ci sie trafila [emoji3] Sposob ptzekazania nakazow i zakazow ma jednak znaczenie [emoji6] Powodzenia w diecie i kluciach po paluszkach! Dostalas glukometr?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jestem po wizycie dziewczyny iiii będzie synuś nawet na USG pokazał co nieco aż lekarka się śmiała że aż tak się rozlozyl :) wracam do domu a tak mnie mdli mamnadzieje że niezwymiotuje w aucie już się rozpielam i uchyliłam okno czyżby nawrót mdłości i wymiotow :szok:
Gratuluje synusia [emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A miałaś infekcję? Bo chyba przeoczyłam. Ja się zastanawiam bo mnie też jakiś czas temu delikatnie swędziało ale przeszło i nie wiem czy nie lepiej przesunąć wizytę na wtorek 16go, bo mi to nie daje spokoju.

Myślę że każdą infekcję lepiej sprawdzić i jak najszybciej wyleczyć..

Ola, ja używałam tomee tipee bo wówczas były podobno najbardziej zbliżone anatomicznie do piersi- ale pewnie przez kilka lat coś się pozmieniało....

około 20 min, więc nie zdążył :( Na razie poleżałam z mokrym ręcznikiem na czole, chłodny pokój pod kocem i jest lepiej. Nadal boli ale lżej więc już nie będę nic brać :)
A to na pewno sie nie wchlonal. Jak by co mozesz spokojnie zarzyc znowu, ale noze przejdzie bez.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dentysta buuuuu a do 20 tygodnia też muszę mieć wizytę kontrolną i podbite w książeczce:eek:
Ja też muszę mieć podbite w książeczce i już 4 razy byłam [emoji12] plomby ruchome lub nieszczelne zmieniala, kamień usowala, dziury latała [emoji39] jeszcze mi jeden ząb został... I będę miała z głowy ... I w końcu mi da ta pueczatke

f2w39n7303c24ozn.png

Chce mi zrobić badania w kierunku HPV..
No też mówiła że w ciąży różne anomalie się dzieją więc może ładnie samo się wchłonie czy coś tam... Zobaczymy... Na szczęście mam dobrego lekarza... Na pewno dobrze mnie pokieruje

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi w tamtej ciąży na cytologii właśnie wyszedł wirus HPV, ta najłagodniejsza wersja. Przed ciążą pierwszą robiłam cytologię jakieś pół roku wcześniej i było ok. Tłumaczyła mi lekarka że w ciąży jednak organizm jest osłabiony i często się to łapie ale że w żaden sposob nie mogło się to przyczynić do poronienia ani nie ma wpływu na ciążę. Bardzo dużo ludzi to ma a większość nawet o tym nie wie. Na następnej wizycie robię cytologię żeby skontrolować czy dalej jest. Wiadomo, że późno wykryte i nie leczone kiedy można leczyć może być groźne ale nie kazała mi się tym martwić. U siebie żadnych zmian nie zaobserwowałam i mam nadzieję, że ta cytologia tylko potwierdzi że jest ok [emoji4] głowa do góry, nie jesteś sama [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry