Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
We wszystkich taki mialam ,mam nadzieje ze i teraz tak bedzie [emoji3]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam szerokie biodra jak lopaty....maluchy maja duzo miejsca wiec nie wypychaja sie do przodu.wow na ostatnim zdjęciu dałabym ci max 20 tydzien. Gdzie ty chowasz te bobasy?
Super duzy dzieciaczek juz. Same dobre wieści ost.mam nadzieje ze tak pozostanie juz do konca.Hej ja już po wizycieDzidzia 5,34 cm, tym razem o 6 dni większa niż OM (ostatnio było 3)więc termin się zmienił z 30 na 24
Idę jednak na prenatalne (krew i usg) bo dzidzia nie dała sobie zmierzyć przeziernosci, uparcie nie chciała sie ruszyć
Ale ogólnie wygląda dobrze, więc już jestem spokojna
![]()
Szok jaki mały brzuszek. Jesteś stworzona do bycia w ciążyDziewczyny znalazlam zdjecia z ciazy z najmlodszym.....hihi ponad 7 lat temu i wlosy farbowalam na czarno.
20 tyg
![]()
23 tyg
![]()
25tyg
![]()
30 tyg
![]()
Kilka dni przed porodem jakos 36 tyg.
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęHej ja już po wizycieDzidzia 5,34 cm, tym razem o 6 dni większa niż OM (ostatnio było 3)więc termin się zmienił z 30 na 24
Idę jednak na prenatalne (krew i usg) bo dzidzia nie dała sobie zmierzyć przeziernosci, uparcie nie chciała sie ruszyć
Ale ogólnie wygląda dobrze, więc już jestem spokojna
![]()