Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Witam z rana mi dziś pierwszy raz kawa smakuje cieszę się jak dziecko [emoji23]
A na dodatek zaczynam 15 tydz [emoji173]️ czas leci niesamowicie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No proszę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam z rana mi dziś pierwszy raz kawa smakuje cieszę się jak dziecko [emoji23]
To mamy tak samoHahaha takjuż od paru dobrych tygodni nawet
![]()
Też jakoś od dwóch dni zaczynam myśleć o kawieWitam z rana mi dziś pierwszy raz kawa smakuje cieszę się jak dziecko [emoji23]
To mamy tak samo
Też jakoś od dwóch dni zaczynam myśleć o kawieAle jeszcze nie próbowałam.
Dzień dobry :*
A mi od rana słabo :/ nie mogę ustac chwili na nogach. Już mi się to zdazalo, ale np. W kościele. Mam nadzieję, że nie zarazilam sie żadnym dziadostwem od syna. Ja jestem z tych nie chorujacych, wiec zawsze się twardo trzymałam.
Mmm też lubię kawę ze spienionym mleczkiem, normalnie chyba sobie zrobię jak wrócę z pracy a co!Ja to miałam taki paradoks codziennie mi się chciało kawy z rana w pracy mamy fajny ekspres mieli kawę do tego mleko spienionego codziennie taka ochota za jak zrobiłam koniec nie smakowała i nie wypijalam dziś znów idę robię kawę robię łyka i co? Dobra jest Hahaha już prawie wypiłam cała filiżankę od razu mi lepiej
![]()
U mnie cera też bez zmian, czasem coś mi tam wyskoczy ale to tak jak przed ciążą. Włosy myję z przyzwyczajenia codziennie, dziś spróbuję ich nie umyć, zobaczymy co będzie ranoMi się cera na twarzy nie zmieniła żadne krosty póki co ale zauważyłam ze jak używam odżywki to włosy mam od razu tluste bez nakładania odżywki mogę myć co 2 dni nic się nie natłuszczają
No mam nadzieję , że już wkrótce heheno wiesz może się przeciągnąć i możesz być lipcowka a może się którejs z nas z planowanych lipcowek pospieszyć którejs dzidzi i może być w czerwcu
powiedz mi czy Ty kupowałas tutaj wózek?