Karla88
Fanka BB :)
A swoją drogą wyhaczyłam wczoraj sukienkę taką na wiosnę / lato, na pewno w nią wejdę później z 70zl na 15zlnie mogłam nie wziąć
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
a jaki brzusio juz ładny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A swoją drogą wyhaczyłam wczoraj sukienkę taką na wiosnę / lato, na pewno w nią wejdę później z 70zl na 15zlnie mogłam nie wziąć
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Super! Aż żal nie wziąć za taką cenęA swoją drogą wyhaczyłam wczoraj sukienkę taką na wiosnę / lato, na pewno w nią wejdę później z 70zl na 15zlnie mogłam nie wziąć
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
patrzyłam tylko na pierwszy plan
Jaka sliczna i moj kolor a ta cena normalnie jak za darmoA swoją drogą wyhaczyłam wczoraj sukienkę taką na wiosnę / lato, na pewno w nią wejdę później z 70zl na 15zlnie mogłam nie wziąć
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
pod tym wzgledem ja mam sie dobrze bo przywoże sobie ciuchy dlla siebie z hurt jak biore na swoj sklep tez wiec omijaja mnie galerie i tłumy ...Super! Aż żal nie wziąć za taką cenęJa nie lubię chodzić po sklepach.
Zazdroszcze [emoji1]pod tym wzgledem ja mam sie dobrze bo przywoże sobie ciuchy dlla siebie z hurt jak biore na swoj sklep tez wiec omijaja mnie galerie i tłumy ...
Ja jestem zaJaka sliczna i moj kolor a ta cena normalnie jak za darmo
Dziewczyny co myslicie o watku zamknietym? Takim gdzie mozemy pokazac swoje dzieciaczki i siebie?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
jesem za watkiem zamknietym wkoncu bedzie mozna sie pokazac znamy sie juz na tyle ze mozna wrzucac zdj a pozatym wchodzimy w 2 trymest raczej nikogo nie przybedzieJaka sliczna i moj kolor a ta cena normalnie jak za darmo
Dziewczyny co myslicie o watku zamknietym? Takim gdzie mozemy pokazac swoje dzieciaczki i siebie?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom