Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Normalnie jajecznica ciążowa zamiast mózgu [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boże Ty masz te hasła zawsze usmieje ;D ale dobrze , że udało Ci się załatwić wizytę u Twojej lekarki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Normalnie jajecznica ciążowa zamiast mózgu [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sąsiadka jak sąsiadka. Ale nie uśmiecha mi się żeby np. moi uczniowie mnie ppdczytywali
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ja też się boję pisać tutaj takie prywatne rzeczy czy ktoś znajomy nie podczytuje a czasem łatwo skojarzyć np po różnych przeżyciach takich jak np moje które kiedyś opisywałam ze mała straciłam w 37 tygodniu
Ja fb nie mam także odpadam a nie chciała bym rezygnować z kontaktu z Wami :/ myślę że grupa prywatna była by okejno to może jednak grupa na fb ? tak przynajmniej z imienia i nazwiska będziecie wiedziały czy wasza sąsiadka was nie obserwuje![]()
A widzę, że temat wątku zamkniętegoja np też tu dużo nie pisze, a zdjęć w ogóle nie wstawiam bo różni ludzie czytają. A kiedyś gdzieś też była sytuacja, że ktoś sobie zawłaszczył czyjeś zdjęcia i pokazywał jako swoje
Mam dwóch chłopców w domuWitam nowa mamuske. Jaka roznica wieku bedzie dzieciaczkami?sama mam 3 a teraz 4 w drodze
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego wolę ostrożność, ja tu na bb jestem na jednym wątku zamkniętym. Fajnie bo tylko my mamy dostęp i my czytamyO kurde czyli grubo :/