kinga30
Fanka BB :)
Wreszcie jesteś z namiMam dwóch chłopców w domustarszy w październiku skończył 2 latka a młodszy w lutym będzie miał roczek
także wesoło będzie
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wreszcie jesteś z namiMam dwóch chłopców w domustarszy w październiku skończył 2 latka a młodszy w lutym będzie miał roczek
także wesoło będzie
Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.
Tylko nie myslcie ze nas ktos utrzymuje [emoji23] Maz pracuje po 12 godz, tylko jak nas konkretnie przycisnie to wtedy korzystam ze tak powiem z pomocy.
![]()
Spokojnie. Nie pisałam nigdy o swoim zawodzie. To taki specyficzny zawód że m0mentami czuje się jak osobą publiczną bo jak kiedyś zdarzyło się że poszłam do pubu wypilam piwko a po dwóch dniach całą szkołą wiedziała bo jakiś rodzić mnie widzial. Chore.O kurczę to jesteś nauczycielka?przepraszam jeśli zapomniałam , ale jest nas tyle tutaj że ciężko zapamiętać wszystko o każdej
![]()
Sąsiadka jak sąsiadka. Ale nie uśmiecha mi się żeby np. moi uczniowie mnie ppdczytywali
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dwóch chłopców w domustarszy w październiku skończył 2 latka a młodszy w lutym będzie miał roczek
także wesoło będzie
Dlatego wolę ostrożność, ja tu na bb jestem na jednym wątku zamkniętym. Fajnie bo tylko my mamy dostęp i my czytamy
No w końcu sie zdecydowałamWreszcie jesteś z nami[emoji5]️