malina_11
Fanka BB :)
ja gdy chce wejść ogólnie w grupy to zamyka mi aplikacje ;/A czy któraś wie jak wejść na watek prywatny z aplikacji z tel??? Bo tylko z laptopa moge
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja gdy chce wejść ogólnie w grupy to zamyka mi aplikacje ;/A czy któraś wie jak wejść na watek prywatny z aplikacji z tel??? Bo tylko z laptopa moge
Ja po obiedzie na spokojnie ogarne, bo tak w biegu to nie umiem nicja gdy chce wejść ogólnie w grupy to zamyka mi aplikacje ;/
Jeśli chodzi o wątki zamknięte to trzeba najpierw na laptopie dodać do obserwowanych, a później w aplikacji wychodzi c przez subskrypcję. Jakos tak, ale sama już nie pamiętam jak to zrobić. Ja nie korzystam prawie w ogóle ż laptopa i muszę ogarnąć to w aplikacji i nie wiem jak to zrobić.A czy któraś wie jak wejść na watek prywatny z aplikacji z tel??? Bo tylko z laptopa moge
Wiesz co duzo spraw do ogarniecia, a chcialabym sobie juz poodpoczywac i zluzowac myslenie [emoji6] Do tego ciagle cos wypada finansowo, auro sie psuje i nie ma nawet za co wyprawki robic, a juz bym cos kupila [emoji20]Oj biedna czyli dalej Cię męczą hormonkimnie trochę poboluje brzuch Ale mam nadzieję, że przejdzie
A masz jakieś zmartwienia ? Czy tak poprostu Ci smutno?
Ja tez mam taki układ z mężem. On juz wybrał i będzie Michałek po dziadku a ja sie zastanawiam miedzy Iga a Amelia [emoji13]Mój wymyślił Imie dla naszego Syna Bo zaproponowałam mu Norberta , ale mówi że mu się podoba Fabian albo Dominika , że mieliśmy taki układ że ja dla dziewczynki, a On dla chłopczyka wybieramy imiona więc muszę przyjąć to na klatę
Wiesz co yez bylam przekonana, ze jak szyjka juz raz byla niewydolna to zawsze bedzie. Tym bardziej, ze pekla przy porodzie. Ale mam kolezanke, ktora tez miala niewydolna szyjke w pietwszej ciazy, a w drugiej nic sie nie dzialo. I to ona dala mi nadzieje [emoji5]Mam już spaprana psychikę od tego krążkawiem że u tak moja szujka z natury krótka ale muszę wierzyć tak jak Ty że tym razem się nie damy
o obędzie się bez
Ja co dwa tygodnie stosowalam globulki, tzn.dwa tygodnie stosowalam, dwa tygodnie przerwy i nie mialam ani razu infekcji.No właśnie, ja co 4 dni musiałam używać crotromazolum aż do samego porodu a ty coś musiałaś brac
Jeśli chodzi o wątki zamknięte to trzeba najpierw na laptopie dodać do obserwowanych, a później w aplikacji wychodzi c przez subskrypcję. Jakos tak, ale sama już nie pamiętam jak to zrobić. Ja nie korzystam prawie w ogóle ż laptopa i muszę ogarnąć to w aplikacji i nie wiem jak to zrobić.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom