Wiolka1980
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak z Waszym ciśnieniem w ciąży. Ja mam wysokie i lekarz przepisał mi leki które biore 2 razy dziennie i niby jest ok ale sie martwie czy nie zaszkodza dziecku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TakW Pro Familii robisz?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U kogo? Trzymam kciuki oczywiście [emoji4]
Mam taką nadziejęJakby coś go niepokojilo to na pewno by Ci powiddzial![]()
SzajnerU kogo? Trzymam kciuki oczywiście [emoji4]
![]()
To tym bardziej trzymam kciuki [emoji4] może u Ciebie będzie rozmowniejszy [emoji4]Szajner
Az tak źle? Tez u niego byłaś? Mi kazał do niego iść mój lekarzTo tym bardziej trzymam kciuki [emoji4] może u Ciebie będzie rozmowniejszy [emoji4]
![]()
Dziewczyny a jak z Waszym ciśnieniem w ciąży. Ja mam wysokie i lekarz przepisał mi leki które biore 2 razy dziennie i niby jest ok ale sie martwie czy nie zaszkodza dziecku
Dzieki za słowa otuchy ☺Na pewno przepisał Ci leki bezpieczne w ciąży, a wysokie ciśnienie z pewnoscią dziecku zaszkodzi. Nie martw sie na zapas, najważniejsze, ze szybko to wychwyciłas i działasz.