Wronka199
Fanka BB :)
Preglife. Zdrowa mama i moja ciąża fajne sa takze polecamdziewczyny, korzystacie może z jakiś aplikacji ciążowych ? polecicie coś ?![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Preglife. Zdrowa mama i moja ciąża fajne sa takze polecamdziewczyny, korzystacie może z jakiś aplikacji ciążowych ? polecicie coś ?![]()
Jesteś w grupieCzekam na dodanie do nowej grupynie wiem w końcu kto się tym zajmuje [emoji39]
![]()
Ja mam preglife i baby app. Fajne sa.dziewczyny, korzystacie może z jakiś aplikacji ciążowych ? polecicie coś ?![]()
I to byłby dobry pomysł bo tam jest teraz już za duży bajzel, że aż wyszłam i weszłam tu bo już mi ciśnienie skoczyloO dokladnie tak mialysmy na listopadowkach2011. Pisalysmy normalbie tu na otwartym, a na zamkniety wklejalysmy zdjecia czy pisalysmy o bardziej osobistych sprawach [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dostałaś zaproszenie, wejdź przez przeglądarkę i je zaakceptujOswiećcie mnie gdzie ta grupa i jak do niej wejść bo ja jestem zielona [emoji16]
![]()
dziekuję :*Duza dzidzia [emoji4] gratuluje
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oby, obyTo super, ze dzidzia zdrowa [emoji5] Oby juz te mdlosci przeszly!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
PregApp, HiMommy, happy babydziewczyny, korzystacie może z jakiś aplikacji ciążowych ? polecicie coś ?![]()