• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.

xrotgov3q3o4y33i.png
Polecam moj dzisiejszy obiad. Piers kurczaka podsmazyc. Dodaj np. Mieszanke jarzynowa jak na zype. Ja dodaje jeszcze starta marchewke i pol opakowania groszku mrozonego. Dusze to doprawiam curry kurkuma i sola. podlewam woda lub bulionem jak mam zeby warzywa byly lekko w sosie.Ryz gotuje osobno i pozniej wszystko do jednego gara.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Polecam moj dzisiejszy obiad. Piers kurczaka podsmazyc. Dodaj np. Mieszanke jarzynowa jak na zype. Ja dodaje jeszcze starta marchewke i pol opakowania groszku mrozonego. Dusze to doprawiam curry kurkuma i sola. podlewam woda lub bulionem jak mam zeby warzywa byly lekko w sosie.Ryz gotuje osobno i pozniej wszystko do jednego gara.

Chyba jutro tak na obiad zrobie. A moze nowy watek z przepisami??[emoji1] [emoji1]

I to byłby dobry pomysł bo tam jest teraz już za duży bajzel, że aż wyszłam i weszłam tu bo już mi ciśnienie skoczylo

f2w39n7303c24ozn.png
Jast bajzel, bo trzeba zalozyc watki tematyczne w zakladce "watki", typu ploteczki, zdjecia, o nas itp. Tylko ani ja ani _agnieszka_ nie mozemy znalezc jak to zrobic. My tak mialysmy w tamtej grupie i btlo przejzyscie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry